2789
عنوان

غربالگری دوم

6158 بازدید | 33 پست

سلام مامانای گل

من غربالگری اولم خوب بود بنظر شما غربالگری دوم رو انجام بدم یا بمونم سونو انومالی رو انجام بدم؟؟؟

تعداد رای : 8
نظرسنجی
انجام بشه
8
100%
انجام نشه
0
0%
خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هردو آزمایش و هردو سونو رو بده تا خیالت راحت باشه..تو این موارد اصلا کوتاهی نکن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نظر دکترت چی بود؟

هنوز دکتر انتخاب نکردم مشکل اینجاست میرم بهداشت اون گفت هر جور که میخوای

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  
سلام  عزیزم غربالگری دوم شامل سونوگرافی آنومالی و یه آزمایش خون هستش که توش یه سری چیزها مشخص ...

عزیزم غربالگری دوم nt هستش واسه من غربالگری اولم رو فقطnbانجام داد

سونو انومالی هفته ۱۸تا۲۲ باز اون فرق میکنه با غربالگری سه ماهه دوم

بنظر من اگه دکترتون گفته انحام بدید.

برای من اول ازمایش نوشت بعد سونو

اعضای حیاتی جنین رو بررسی میکنن.مثل رشد مغز نخاع کلیه ها معده و ... 

بعضی ها سونوی مثانه مادر رو هم انجام میدن.

خیالتون راحت میشه.

دکترتون رو بهتره زودتر انتخاب کنید.

سلامتی تون خیلی مهمه.

هنوز دکتر انتخاب نکردم مشکل اینجاست میرم بهداشت اون گفت هر جور که میخوای

ببین متخصص زنان به من گفت آزمایشت مشکلی نداره، اختیار با خودته، اگه خواستی برو

منم نرفتم

حالا میتونی فعلا یه دکتر زنان بری و نظرش رو بپرسی، واسه انتخاب دکتر نهاییت، فرصت هست

نمیدونم مرکز بهداشت چه‌جوریه، اگه اونجا هم دکتر بوده و اون بهت گفته ضروری نیست، نرو

🌼🌼🌼

نفوس حق النفس میدهند...
عزیزم تا اون جایی که من میدونم مراکز بهداشت ،ماما هستن ،پزشک نیستن .حتما تحت نظر یه پزشک باش .

درسته ماما و پزشک عمومی هست 

من تازه اومدم کرج واسه همین کسی رو نمیشناسم