2777
2789

منظورت استخارست

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم کسی که تفسیر قران بلده نیت میکنی برات ف ا ل میگیره با باز کردن قران پیشبینی و راهنمایی میکن ...

آخه ببین بابای منم استخاره میگیره مثلا من تو دلم نیت میکنم بعد بابام نمیدونه راجبه چیه قرآنو باز میکنه چند خط اولشو میخونه بعد دقیق و قشنگ میگه راجب چیه و چیکار کنی بهتره گفتم شاید منظورت همین باشه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

آخه ببین بابای منم استخاره میگیره مثلا من تو دلم نیت میکنم بعد بابام نمیدونه راجبه چیه قرآنو باز میک ...

اهان اره عزیزم تقریبا همینجوریه برات توضیح میده چی میشه چی خوبه چی بده👌🏻

آخه ببین بابای منم استخاره میگیره مثلا من تو دلم نیت میکنم بعد بابام نمیدونه راجبه چیه قرآنو باز میک ...

شما باباتون میگیره اعتقاد داری بهش چیزایی که میگه درست در میاد؟

شما باباتون میگیره اعتقاد داری بهش چیزایی که میگه درست در میاد؟

ببین دقیقه دقیق یکی اینکه باید حتما بین دوتا نماز باشه منم وضو داشته باشم بشینم روبروش نیت کنم بابامم یچیزی زیر لب میخونه و قرآنو باز میکنه چند لحظه سکوت و بعدش چیزهایی میگه که من اونلحظه فقط اینشکلیم😳

من حامله بودم ناخواسته بچه دوممو هیچکس نمیدونست.....میخواستم بی سروصدا سقط کنم گفتم بزار استخاره بگیرم بابام که قرآنو باز کرد گفت حامله ای؟میخوای بندازیش؟نکن که خدا وعده آتش هم در زندگیت هم درآخرتو بهت داده ولی اگه بدنیا بیاریش زندگیت پر از خیرو برکت میشه.....

دوباره داشتیم ماشین میخریدیم مادرشوهرم گفت من پشتتونم شما بیانه بدین من کمکتون میکنم من گفتم بزار بازم استخاره بگیرم دقیق این جمله اومد که آنان که به شما وعده دادند به وعده خود عمل نمیکنند دیگه من چون اعتقاد داشتم بیخیالش شدم هفته بعدش مادرشوهرم یهو خندید گفت من پولم کجا بود الکی گفتم که شما فقط اقدام به خرید کنید بعدش مجبورشین از اینور اونور پولشو جور کنین... 

خواهرم خواست خونه بخره،بابام استخاره گرفت بد اومد با دلیلو منطق بهشون توضیح داد قبول نکردن بعد ۴ماه سال ۹۵ فهمیدن خونه به چند نفر فروخته شده کله پولسون رفت که رفت 

حالا اینا چندتا نمونشه

ببین دقیقه دقیق یکی اینکه باید حتما بین دوتا نماز باشه منم وضو داشته باشم بشینم روبروش نیت کنم بابام ...

چقدر جالب عزیزم 😍منم یکی از دوستان میگرفت نیت کردم گرفتم ولی نمیدونم چیزایی که گفتن اتفاق میفته یا نه😕

چقدر جالب عزیزم 😍منم یکی از دوستان میگرفت نیت کردم گرفتم ولی نمیدونم چیزایی که گفتن اتفاق میفته یا ...

ایشالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم