اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
یه سریاشون ادای عاشق بودن در میارن و یه سری مشکل روانی دارن تک پر بودن واسشون تعریف نشده
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه یبار دیدی لغزش داشت بدون به عشقش مطمئن نبوده و سر خورده
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بله، عزیزم. عاشق بودن دلیل نمیشه که یه نفر خیانت نکنه. گاهی مسائل دیگه مثل تمایل به ارضای نیازها یا مشکلات شخصی میتونن باعث خیانت بشن. احساسات و عشق فقط یک بخش از داستانه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!