2777
2789

تاپیکتو خوندم

منم جمعه با شوهرم دعوام شد زد دست و‌سرمو ناکار کرد

منم پیش مادرشوهرم، شوهر خر منم به حرف اونا گوش میده.

دیوانه شدم مریض شدم از دستش

به شوهرهای ما که امیدی نیست، امید و پناهگاه و ملجأت بشه فقط خدا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم خودت برا خودت وقت بزار خودت اول خودتو آدم حساب کن به خودت برس، ورزش کن مرتب باش هم خودت هم خونه زندگیت، زیاد حرف نزن تا سوال نپرسیدن مخصوصا همسر و پدر تون جواب ندید، محکم و قاطع باشید، غیبت اصلا نکنید، تمنا و اصرار نکنید حتی برا گرفتن پول، اگه میتونید اصلا پول نگیرید تا خودشون بدن اینطور اوج میگیرید ببین بقیه هم نگاه می کنم به کمالات شما و یاد میگیرن احترام بزارن براتون

عزیزم خودت برا خودت وقت بزار خودت اول خودتو آدم حساب کن به خودت برس، ورزش کن مرتب باش هم خودت هم خون ...

همه زندگیم فقط شده خودم

ولی گاهی کم میارم این حسرتوکمبودهمیشه باهامه

اتفاقاتی ک زمان بچگیم افتاده محبت ودوس داشتنی ک ندیدم همیشه اذیتم میکنه پدرم حتی برام لباس نمیگرف قدیمانمیفهمیدم حتی سرعروسیم ی کمک نکردونیومد

این چیزاعذابم میده یادم نمیره هیچوقت هرشب بابتشون گریه میکنم

دوتامرد مهم زندگیم خیلی زجرم دادن هیچکدوم پناهم نیستن😭شوهرم اصلانمیخادم امامن جایی ندارم برم هرروزتهدیدمیکنه بروولی پیش خانوادم نمیتونم برم کمکم نمیکنن بچم ازگرسنگی میمیره پیش اونا😭

همه زندگیم فقط شده خودمولی گاهی کم میارم این حسرتوکمبودهمیشه باهامهاتفاقاتی ک زمان بچگیم افتاده محبت ...

افسردگی داری

اگه میتونی برو دکتر دارو بده

و توی یوتیوب سرچ کن محرومیت هیجانی دکتر محمدی .۴ جلسه است برای درمان کودک درون

2790
2778
2791
2779
2792