خودشون زنگ زدن همه رو دعوت کردن، مارو و مادرشوهرم اینارو، بعد شام سیب زمینی تخم مرغ با سالاد گذاشته بود همین، خیلی تعجب کردم، من بحاطر شکم نرفتما، ولی هرموقع میان من بهترین پذیرایی زو میکنم، اخه سرزده هم نرفتیم خودش دعوت کرد، بازم دستش درد نکنه چی بگم حتما صمیمیتو در نظر گرفته
این عین بی شعوری وخساسته وربطی به شمالی وجنوبی بودن نداره
از باغ می برند چراغانی ات کنند تا کاج جشن های زمستانی ات کنند پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار تنها به این بهانه که بارانی ات کنند یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند این بارمی برندکه زندانی ات کنند ای گل گمان مکن به شب جشن می روی شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند آب طلب نکرده همیشه مرادنیست گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند
نه من فقط تجربه یکی از اقوام را رو گفتم همه که اینطور نیستن اتفاقا ی فامیل نزدیک تر داریم خود رشته ...
منم کلی گفتم عزیز من نه شمالیم نه جنوبی منظورم به حرف شمانبودمتظورم به اونابودکه طرف داری می کنن همین مهمان حرمت داره وباید تکریم بشه مگه اینکه هرروز یا دوروز درمیون خونت باشه اون ی چیز دیگه هستش
از باغ می برند چراغانی ات کنند تا کاج جشن های زمستانی ات کنند پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار تنها به این بهانه که بارانی ات کنند یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند این بارمی برندکه زندانی ات کنند ای گل گمان مکن به شب جشن می روی شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند آب طلب نکرده همیشه مرادنیست گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند