2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاق خاصى نيوفتاده.فقط مادر واقعى آرزو بعنوان كارگر داره تو خونش كار ميكنه

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
اتفاق خالى نيوفتاده.فقط مادر واقعى آرزو بعنوان كارگر داره تو خونش كار ميكنه

مگه مادرش توتصادف نمرده؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
اتفاق خاصى نيوفتاده.فقط مادر واقعى آرزو بعنوان كارگر داره تو خونش كار ميكنه

خب اون مرده دنبال کی میگرده؟

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

سریال با یک سکانس شروع شد که که در گذشته یک ماشین با چندتا سرنشین میره ته دره که یکی از سرنشیناش خانم بوده بعد  چند سال بعد رو نشون میده که انگار اون خانم مادر واقعی ارزو بودع و الان خیلی پولداره ولی به عنوان خدمتکار اومده خونه خودش و فقط پدر الان ارزو خبر داشته که مادرش زندست

مگه مادرش توتصادف نمرده؟

نه زنده مونده.ماه گل مامان آرزوئه

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
سریال با یک سکانس شروع شد که که در گذشته یک ماشین با چندتا سرنشین میره ته دره که یکی از سرنشیناش خان ...

پدر دنبال کی میگرده؟

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

عزیزم دختره ارزو یه بچه سقط کرده به خاطر بیماریه لوپوس وباردار نمیشده مادرش دکتر مهرانه مهین ترابی واونو ای وی اف میکنه وباردار میشی الان دوماهشه وتحت نظر واستراحت مطلق برای همین مرخصی گرفته وخدمتکار گرفته که کاراشو بکنه شوهرش هم اخراج شده ولی زنش نمیدونه چون استرس براش بده پدر دختره هم دکترای اقتصاده وخیلی موفقه مادرش هم دکتر زنانه وناباروری دیشب ای وی اف رونشون داد زنه ۱۰ تا تخمک داشت وزیر میکروسکوپ نشون داد که اسپرم وتخمکو به هم نزدیک میکنن جالب بود از اونطرف همین مادره که دکتره دو تا بچه مرده به دنیا اورده ومشکل ناباروری داشته ودر کمال ناامیدی ارزو به دنیا میاد ودوتا بچه ی دیگه اش به روش ای وی افه یه زن ناشناس وارد زندگیشون میشه که مشکوکه واز شواهد معلومه که این زن باید مادر ارزو باشه یعنی احتمالا بچه مادرش هم مرده بوده وارزو بچه ی این زن بوده خلاصهزنه کارخونه داره وپولدار ولی به عنوان خدمتکار وارد خونه ارزو میشه وپدر ارزو هم شک کرده که این زنه پیداش شده

خدایا هزاران مرتبه شکرت ...امام رضا (ع)حاجتم را داد ومن هم باردار شدم
خب اون مرده دنبال کی میگرده؟

اون مرده باباى آرزوئه ك بزرگش كرده.دنبال ماه گل ميگرده ك مادر واقعى آرزوئه

از طرفی خانواده شوهرارزو از طبقه پایین جامعه هستند اما مادر فعلی ارزو پزشک زنان و پدرش دکترای اقتصاد داره، شوهر ارزو اخراج شده اما ارزو نمیدونه و الان مسافرکشی میکنه، خانواده شوهرش هم از شوهرش توقع جهزیه و کمک مالی برای خواهرش دارن

چرا ماهگل از بابای آرزو بدش میاد؟ 

فك كنم باباى آرزو،آرزو رو داده ب ي خانواده ديگه تا بزرگش كنن يا ي همچين چيزايي