2777
2789
عنوان

من تهدید می‌کنه 🙂🖤

132 بازدید | 8 پست

پارتنرم من تهدید کرد ک رفیقش از اون آدما سابقه دار پیدام می‌کنه می‌فرسته فلان این حرفا من دندونام بشکنند گف پول دیه ات هم آمادس

خواستم حرفاش ظبط کنم گفتم دوباره بگو گف من چیزی نگفتم عزیزم 

بعدش هم گف تو رفتی با عکس گاو برنام کودکی برامون کلیپ درست کردی پس باید جنبه شوخی هم داشته باشی  رفیقش هم می‌گفت اره ۱۰۰ میلیون گذاشتیم کنار 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا چه اشغالایین باهاشون میگردی؟میگفتی منم بابام قراره دندوناتو بریزه تو حلقت، به جاش دندون طلایی ب ...

آشغال عوضی آن

طرف پولدار فکر کرده همه رو می‌تونه بخره

هر غلطی می‌تونه بکنه

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

چرا با اینا تو رابطه ای؟شوهرتم نیست بگیم طلاق سخته کات کن بریز آشغالی

من ساده چون دوسش داشتم پا همه چی وایستادم درسته خودم زیاد فشش دادم اما خب:) غرور ندارم اصلا شاید اعتماد به نفس الآنم گریه ام بند نمیاد

با چه گوسفندایی میرین تو رابطه به قرانبه بابات بگو یا یک مردیا سریع برو ویش پلیس شکایت کن

بابام بفهمه من می‌کشه مامانم اوایل بهش گفتم درمورد پسر چون سخت گیر کتکم زد فکر کرده من بلاکش کردم ولی چون دوسش داشتم موندم💔