مhلi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1932 عنوان کیا به لبشون انزیم زدن خوااااهشا راهنماییم کنید 79 بازدید | 12 پست دو هفته قبل ژل لب زدم الان کاملا ورمش خوابیده و و یکدست شده ولی اصلا به فیسم نمیاد 🤕میخوام انزیم بزنم ورم انزیم چند روز بعد کاملا خوب میشع؟ بعد انزیم چیکار کنم که لبم دوباره جون بگیره.. اخه شنیدم تخریب میشه 1404/01/31 | 21:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشنام عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1177 ن اوکیهاز فرداش اوکی شد برا من ❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاککودک و زنانه قیمت مناسب 💙
مhلi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1932 من دوشنبه انزیم بزنم تا چهارشنبه، پنج شنبه خوب میشه؟
مhلi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1932 ن اوکیهاز فرداش اوکی شد برا من از قبل چند سی سی ژل زده بودی فرم لب همون قبلی شد ی
آشنام عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1177 از قبل چند سی سی ژل زده بودی فرم لب همون قبلی شد ی انزیم زدم ولی بازم ژل هست تو لبم انکار هنو ۶ذماهی میشه گذشته اخه قبلا باریک بود الان خوبه راضی ام ی سی سی زده بودم ❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاککودک و زنانه قیمت مناسب 💙
مhلi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1932 انزیم زدم ولی بازم ژل هست تو لبم انکار هنو ۶ذماهی میشه گذشته اخه قبلا باریک بود الان خوبه راضی ا ... مرسی گلم
مhلi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1932 انزیم زدم ولی بازم ژل هست تو لبم انکار هنو ۶ذماهی میشه گذشته اخه قبلا باریک بود الان خوبه راضی ا ... گلم شما وقتی ژل زدید خیلی ورم داشتید برا من تا ده روز طول گشید تا ورمش خوب شد
آشنام عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1177 گلم شما وقتی ژل زدید خیلی ورم داشتید برا من تا ده روز طول گشید تا ورمش خوب شد ی هفته ای اره تقریبا ❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاککودک و زنانه قیمت مناسب 💙
آشنام عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1177 من یبار زدم گف ی ماه دیگم بیا برا ترمیم نرفتم دگ تقریبا ی سالی داشتم ژل و بعد دیدم گوله شده انگار ی قسمتش رفتم انزیم زدم ❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاککودک و زنانه قیمت مناسب 💙
مhلi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1932 من یبار زدم گف ی ماه دیگم بیا برا ترمیم نرفتم دگ تقریبا ی سالی داشتم ژل و بعد دیدم گوله شده انگار ی ... 🤦🏻♀️پس برا شما یک سالی گذشته بود و فقط اون قسمت برامدگی انزیم قطعا برا من بیشتر ورم میکنه
آشنام عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1177 🤦🏻♀️پس برا شما یک سالی گذشته بود و فقط اون قسمت برامدگی انزیم قطعا برا من بیشتر ورم میکنه ن ی سال منظورم از ژل لب بود ک موندگاریش بود انزیم زدم خیلی ورم کرد یهو بعد فرداش دگ خابید ورمش ینی خیال کردم دگ با انزیم لبم برمی گرده مث قبلولی بازم لبام انگار ژل زدس مث قبلم نشد فقط ایرادش برطرف شد ❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاککودک و زنانه قیمت مناسب 💙
مhلi مدیر استارتر عضویت: 1400/02/27 تعداد پست: 1932 ن ی سال منظورم از ژل لب بود ک موندگاریش بود انزیم زدم خیلی ورم کرد یهو بعد فرداش دگ خابید ورمش ینی خ ... اها مرسی گلم امید وارم برا من مثل تو باشه
آشنام عضویت: 1397/09/01 تعداد پست: 1177 اها مرسی گلم امید وارم برا من مثل تو باشه انشالله همونی ک میخای ❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاککودک و زنانه قیمت مناسب 💙