2777
2789
عنوان

عصبی ام

52 بازدید | 13 پست

دخترم ۴ ساله زبان میره از سه سال نیمگی میرفت الان ۸ سالشه منم بردم سفیر نوشتم که اموزشون خیلی خویه تعریف زیادی شنیدم خیلی خوبه و .....سخت گیرن باعث میشه بچه ها به سطح بالا خودشون بکش بعد نوشتن خوندنم یادشون میده ولی دخترم خیلی ضعیف عمل میکنه الان ۳ جلسه رفته املاش کلا غلط داشت بعد اصلا الفبا رو بلد نیست خیلی باهاش کار میکنم خیلی ولی ضعیف عمل میکنه احساس میکنم هیچ وقت یاد نمیگیره 

تازه امروز معلمشون میگفت که مشارکت نداره و اینکه دخترم پرخاشگره و خیلی اخمو خیلی من خودم خیلی ادم شوخ خنده رویی ام شوهرمم همینجور معلمشونم گفت که مشارکت نداره اجتماعی نیست ناراحت شدم چون واقعا نم همینجوره سلام بزور میده بزور جواب میده پرخاش میکنه بعد تازه به همکلاسی زبانشم برگشته گفته چاقالو زشت 😔😔اونم اومد به من گفت و معلمشونم گفت که همکلاسی شو ناراحت کرده 😭😭امروز حس بدبختی کردم کلا 

خیلی زود گذاشتی 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با احترام    کلاس زبان   باید  از کلاس سوم چهارم  ابتدایی به بعد  بزارید   که بچه  دستور زبان فارسی یاد گرفته باشه     وگرنه بی علاقه میشه   و یادگیری هم پایین

اشتباه کردم ۴ ساله عمر خودم خودش هزینه پدرش هدر رفت رومم نمیشه بگم به شوهرم

دیگه  پیش آمده

در ضمن   یادگیری زبان دوم   یک استعداد   که بعضی ها ندارند

اگر میبینی   علاقه و استعدادش رو نداره   رها کن

اشتباه کردم 😔😔😔میدونم کاش نمیذاشتم انگار زده شده اصلا

یکم فاصله بده یه مدت نزار به جاش چیزی که علاقه داره بزار بره 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)