2821
2789
عنوان

رابطه سطحی …

2065 بازدید | 18 پست

من تقریبا ۳ ماهه که نامزد کردم 

و از قبل دوره آشنایی داشتم حدود ۲ سال 

و با خواست خودم عقد عقب افتاد که ترم دانشگاهم تموم شه و عقد کنیم 

دوران دوستی نامزدم بیشتر از بغل و … جلو نمیومد 

ولی الان خیلی مشتاق رابطه هسته براش اصلا مهم نیست داخل ماشین باشیم هر جا که باشیم فقط میخواد رابطه …

من گفتم تا عقد نکردیم رابطه نمیخوام ولی اون اصرار داره که رابطه سطحی داشته باشیم که منم آسیبی نبینم 

درسته آیا ؟ 

سلام

درسته؟ شما عقد نکردید و نامحرم هست دیگه خودتون ببینید درسته یا نه

حتی دست زدن و بغل هم حرامه

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درست نیست 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
سلامدرسته؟ شما عقد نکردید و نامحرم هست دیگه خودتون ببینید درسته یا نهحتی دست زدن و بغل هم حرامه

عزیزم ما محرمیت خوندیم 

اونم به اصرار خانواده من بود 

نمی‌دونم خودت میدونی اگر دلت میخواد انجام بده ولی چون خانواده ها درگیر شدن مطمئن باش اول از طرفت(منظورم از اطمینان بچه ننه نبودنه) که پس فردا نگه دخترت فلان کارو کرد وقتی عقد نبودیم

یه چیز دیگه اینکه بگی سطحی باشه که«اسیب»نبینی هم زیاد قشنگ نیست اسمشو آسیب بذاری

نه عزیزم به خدا بعدا همین مرد میرنش تو صورتت و اگه سطحی یه دفعه تو هیجان عمقی شد چه کنی!؟ربسکش و قبو ...

میدونی اخه ۲ ساله که من میشناسمش میترسم یه بار یکاری انجام بده 

نمی‌دونم خودت میدونی اگر دلت میخواد انجام بده ولی چون خانواده ها درگیر شدن مطمئن باش اول از طرفت(منظ ...

عزیزم من اصلا دوست ندارم انجام بدم ولی چون حدود دو سال با طرف دوست بودم میترسم بهم خیانت کنه 

اخه قبلا اینقد مشتاق نبود الان نمیدونم چیشده 

عزیزم من اصلا دوست ندارم انجام بدم ولی چون حدود دو سال با طرف دوست بودم میترسم بهم خیانت کنه اخه قبل ...

اگر دوست نداری انجام نده به هیچ عنوان من شخصا مخالفتی با رابطه تو هیچ دوره‌ای ندارم پس اگر میگم به خاطر قبحش و اینا نیست 

تو باید آماده باشی دلت بخواد دوست داشته باشی و بعد رابطه داشته باشی عروسکش نیستی که هر کاری بگه بکنی 

اگر هم به خیانته انقد راحت بخواد خیانت کنه اتفاقا بذار بکنه 

پس فردا باردار میشی پریود میشی رابطه آنال و اورال میخواد(نمیگم بده ها منظورم زوری بودنشع)

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز