2777
2789
عنوان

بالا بردن انگیزه و ایجاد هدف

242 بازدید | 9 پست

بی اراده بودن خیلی سخته ...

اینکه بدونی چی میخوای هدفتم انتخاب بکنی و مطمئنی که راهت درسته

ولی بری و نصفه ولش کنی خیلی بده

نی نی سایتی های عزیز اگه کسی تجربه موفقی داره و تونسته این ضعفشو برطرف کنه کمک کنه لطفا

افکار تبدیل میشن به اجسام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم به شخصه خیلی تلاش کردم هر دفعه یه زمانی رو مشخص کردم واسه ارمان و هدفم ولی فوق حداکثرش ۴ماه ...

سلام استارتر عزیز کنکوری هستی!؟ چون معمولا کنکوری ها اینطوری میگن

لطفا لایک نکنین مرسی💝
سلام استارتر عزیز کنکوری هستی!؟ چون معمولا کنکوری ها اینطوری میگن

نه عزیزم کنکوری نیستم 

تغییر رفتارایی زیادی باید در خودم ایجاد کنم

و بسیار تنبلم که هستم به خاطر همین نمیشه

نه عزیزم کنکوری نیستم  تغییر رفتارایی زیادی باید در خودم ایجاد کنم و بسیار تنبلم که هستم به خ ...

خب باید اراده کنی اراده قوی..بعدم نباید از اول انتظار یه هدف بزرگ یا یه کار بزرگ داشته باشی از چیزا کوچیک کارها کوچیک شروع کن هرکار کوچیکی ک انجام میدی و موفق بشی میشه یه انرژی مثبت و یه انگیزه قوی برای ادامه راه 

لطفا لایک نکنین مرسی💝
خب باید اراده کنی اراده قوی..بعدم نباید از اول انتظار یه هدف بزرگ یا یه کار بزرگ داشته باشی از چیزا ...

اره کاملا درسته حرفات

انقد ازین متنای روانشناختی و کتابای روانشناسی خوندم که

فقط اون آن استارته و رفتن به جلو خیلی مهمه

اره کاملا درسته حرفات انقد ازین متنای روانشناختی و کتابای روانشناسی خوندم که فقط اون آن استارته و ...

اتفاقا استارت زدن و رفتن ب جلو رو همه میرن اونی ک بتونه راه ادامه بده و کم نیاره اون موفقه

لطفا لایک نکنین مرسی💝