2821
2789
عنوان

شرکت نفیس

310 بازدید | 2 پست

سلام دوستان لطفا از محصولات شرکت نفیس خرید نکنید من یه خانمی رو تو ارایشگاه دیدم که یه عالمه کرم و...اورده بود و محصولات رو میفروخت خودش رو هم دکتر پوست معرفی کرد من اطلاعی نداشتم اسم اش رو پرسیدم تو اینترنت سرچ کنم که همچین ادمی هست بعد متوجه شدم نه نیست مادرم چون ادم ساده ای هست زود چند تا خرید من از اون کرم زدم به صورت ام یه جوش زدم اون هم بد چرکی پوست ام داغون شد خیلی هم گرون بودن اون موقع بعد به خانمه زنگ زدم گفت داره تمام چرک های صورت ات رو میکشه بیرون تا صورت ات درست بشه هعی هم به من پیشنهاد میداد که وارد شرکت نفیس بشم و براشون کار کنم 

واقعا حیفه عزیزم که همچین تجربه‌ای داشتی. اینجور افراد معمولا از بی‌اطلاعی مردم سو استفاده می‌کنن. همیشه باید مراقب باشیم و حتی اگه کسی خودشو متخصص معرفی کرد، بهتره اول از همه اطلاعات کامل بگیریم. متاسفانه خیلی از شرکت‌ها محصولات بی‌کیفیت رو با قیمت‌های بالا می‌فروشن. حتما از حالا به بعد بیشتر دقت کن. مراقب خودت باش گلم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2824
2823
2791
2779
2792