2777
2789
عنوان

شوهرم میگه با همسایه ها هم حرف نزن

418 بازدید | 19 پست

خدایا گیر جدیدش به همسایه است پیر کرده منو یک چیزی حل میشه یک چیز جدید شروع می‌کنه دیوونم کرده میگه خوشم نمیاد با این دختره حرف میزنی این مجرده هر شب برنامه و ایناس من خیلی وقته باهاش دوستم حتی امروز که دید سلام کردم اومدیم تو ماشین شروع کرد داد و بیداد که چقدر صمیمی شدی مگه نگفتم ارتباط نداشته باش باز یکی از همسایه هامون سه تا پسر داره خانوم سن بالایی خیلی کمکم میکنه برای بچه داری و اینا میگه خونشون نرو سه تا پسر داره پسراش ۱۵.۱۷.۸ سالشونه الانم دوباره باهاش قهر کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا انقدر مشکلت تکراریه و گیر دادی به ارتباط با همسایه ها 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

من خودم به شخصه اصلا با همسایه ارتباط بگیرم دوست ندارم فقط در حد سلام 

شاید به همسرتون حق بدم دوره ای شده نمیشه به هرکسی اعتماد کرد

به نظرم بخاطر همسایه با همسرتون بحث و زندگیتون رو تلخ نکنید

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤