2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه کلمنه متوسط دارم صبح پرش میکنم شب تمام میشه دوباره پرش میکنم کلا زیاد آب میخورم هشت لیوان که خیلی کمه... واسه‌ی من یکی آب واقعا مایه‌ی حیاته :)

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
من یه کلمنه متوسط دارم صبح پرش میکنم شب تمام میشه دوباره پرش میکنم کلا زیاد آب میخورم هشت لیوان که خ ...

خب بعد دستشویی تو محل کار یا بیرون اذیتتون نمیکنه 

دستشویی چی میشه پس 😃😃😁همش تو دستشویی نیستی ؟چند بار میری دستشویی

خوشبختانه این مشکل رو هم ندارم ...انگار بدنم به همش نیاز داره همش مصرف میشه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
دستشویی چی میشه پس 😃😃😁همش تو دستشویی نیستی ؟چند بار میری دستشویی

میرم اما اونقدا اهمیت دارم نیست ک زود زود برم عادت میشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب بعد دستشویی تو محل کار یا بیرون اذیتتون نمیکنه

نه اینجوری نیست.. البته اولین باره بهش فکر میکنم ولی جالب بود واسم که اصلا مشکلی باهاش ندارم و تکرر ادرار نمیگیرم...

رو پوستتون تاثیری هم داشته؟؟

والا نمیدونم ربطی به زیاد آب خوردن داشته باشه یا نه ولی پوستم صافه شفافیتش هم به نظره خودم معمولیه ... ولی منم شنیدم که آب خوردن خوبه.. از بچگی زیاد آب میخوردم ...عادت دارم

حالا اسی من توو تعجب موندم چجوری شش تا لیوان آب رو توو یه رووززززز به زور میخوری حس میکنم همش تشنه‌ای.... اخه خودم شش‌تا لیوانو صبح خوردم چندتا هم اضاف‌تر ... تازه لیوانمم از این استیل بزرگاست :)))))به نظرم همش به عادت کردن ربط داره...

2790
2778
2791
2779
2792