2777
2789
عنوان

دندان عقل

95 بازدید | 15 پست

من سه شنبه نوبت دکتر دارم برای کشیدن دندون عقل پایین خیلی میترسم از درد حین کار دندونم کامل بیرونه دقیقا مثل دندونای دیگم اصلا نهفته نیست و حتی اصلا دردم نمیکنه یکم کوچولو سیاه شده گفتم بکشم زودتر بدتر نشه

سرما هم خوردم میترسم عفونتی چیزی داشته باشه بیشتر درد بکشم 

کسی تاحالا دندون عقلشو کشیده بگه چجوری بوده 

توروخدا من قشنگ یه هفتش استرس امونمو بریده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نترس.من کندم

پوسیده باشه راحتتر درمیاد

امپول سری میزنه و خوب سنگین ک شد و بیحس شد

با انبر میکنه...

فقط برای من یکیش سالم بود کندم یکم سفت چسبیده بود ب لثه خونریزی کرد

بعدش تا  دوروز ژلوفن خوردم .

اومدی خونه یخ بزار رولپت.چای تلخ سرد قرقره کن.

وهی تف نکن ک خونریزی بیشتر نشه

چای تلخ سرد خونریزی رو کم میکنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چرا میخوای بکشی؟ به دندانهای دیگه فشار آورده؟جدیدا زیاد توصیه به کشیدن نمیکنند

چون لثمو متورم کرده هرزگاهی باعث میشه باد کنه گز گز کنه یکمم سیاه شده خیلی کوچیک میترسم بدتر بپوسه بعده ها اسیر شم ب خاطرش گفتم برم بکشمش تموم شه بره

نترس.من کندمپوسیده باشه راحتتر درمیادامپول سری میزنه و خوب سنگین ک شد و بیحس شدبا انبر میکنه...فقط ب ...

خب اونیکه سالم بود کشیدی سخت دراومده درد نداشت؟برای منم کامله و سالم فقط یکم سیاهی داره میترسم سخت درادو درد بکشم

خب اونیکه سالم بود کشیدی سخت دراومده درد نداشت؟برای منم کامله و سالم فقط یکم سیاهی داره میترسم سخت د ...

یکم محکمتر بود.موقع کشیدن چندباری تکونش داد تا دراومد

نگران نباش

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.