2777
2789
عنوان

مرتیکه کم مونده بخوره منو😒😒

151 بازدید | 7 پست

یه سری گفتم استاد موسقیم حرفاش عادیه یا نه؟ که میگفت بغلت کنم و این داستانا قبل عید جلسه آخری که رفتم انقدر اومد نزدیکم که اولش یه پاش بین پام بود آخر سرم زانوشو زد به زانوم!

حالا ادامه ماجراااا...

دفعه قبلی خب پاشو زد به من ایندفعه با شیکر زدبه پهلوم که مثلا حرفش و با تحکم بگه...واقعاااا لعنت بهش اول یه چیزی میگه میخندونه آدمو بعد تا میبینه نیشت بازه خودشو میاره بچسبونه بهت ، لعنتی نیشم تا بناگوش باز بود که یهو دستشو آورد جلو با شیکر زد بهم منم عین ماستتتتتتت .....نیشمم باز بود الان فکر کرده خوشم اومده یکم دیگه بگذره قطعا پرو ترم میشه🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه نرو 

استاد موسیقی قحطه

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شیکر چیه؟چرا اجازه میدی این همه بهت نزدیک بشه

یه نو ساز کوچولوعه ...قبل عید داشتیم یه موسقی رو گروهی تمرین مکردیم تو یه کلاس خیلیییییی کوچیک پشت سری من داشت ویالون میزد این بهش گفت نه اینجوری اشتباهه چون حا نبود رد شه خم شد رو من پاشم زد بهم

دیگه نرو استاد موسیقی قحطه

خب این مثلا بهترین استادههه...چقدرم از نظر خانواده ها موجهه با همه ام شوخیای چرت و پرتشو داره ولیبا من دیگه عملا از حدش گذرونده هرچی بیشترم خودمو سفت میگی رم بیشتر میاد طرفم