2777
2789
عنوان

تایم خنده😂

91 بازدید | 4 پست

امروز سه تایی رفته بودیم بیرون با یکی دیگه از دوستام تصمیم گرفتیم طهورا رو اذیت کنیم (طهورا رفیقمه) بهش گفتیم یه دونه کلیه هاتو برای ما بفروش یه دونه فقط 😂

بهش گفتیم نمیتونی یه دونه کلیه برای رفیقات بفروشی بیچاره همین جوری نگاه میکرد میگفت اینا کی ان نصیب من شدن🤣حالا اون یکی رفیقم میگه 250 میلیون میگیریم 100 من 100 ت ژینا تو هم برای خودت 50 میلیون بگیر🤣🤣💔من گفتم طهورا تو بفروش با پولش میریم طلا میگیریم سال بعد میفروشیم برات کلیه از کار افتاده میخریم🤣🤣💔باز اون میگه طهورا اگه نمی تونی کلیه بفروشی حداقل یه نفرون کلیه تو بفروش 😂😂ابرو مون توی کافه رفت از بس خندیدم  ای خدا😂😔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلت شاد باشه همیشه

چقدر دلتنگ روزایی شدم که با دوستام به درز دیوارم میخندیدیم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
دلت شاد باشه همیشهچقدر دلتنگ روزایی شدم که با دوستام به درز دیوارم میخندیدیم

ممنونم عزیزم همچنین🫠🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

2790
2778
2791
2779
2792