2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون به یه خانم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3423 بازدید | 138 پست
ببین انقد تو منگنه قرارش نده خودش هم کمکم حساس میشه رو این موضوع و داعم با هم بحث دارین

الان همینه واقعا همش بحث دارم باهاش و هم من عذاب میکشم هم اعصابشو خورد کردم بارها شده رفتیم بیرون بخاطر همین زهرمارمون شده،، به خدا نمیدونم چه مرگم شده

اگه فقط میگفت فاکتور هم بدین حرف بدیه؟؟؟ کلا احساس میکنم زن پلنگ دختر پلنگ یه جا هست شوهرم یه جوریه ...

بله دیگه انگار داره دستور میده وقتی فقط حرفشو میزنه

لطفاً و خواهشاً و اینا نشونه ادب و احترامه 

حالا اینکه شما چیزی دیگه پشتش حس کردی نمی‌دونم والا 

شاید به شوهرت اعتماد نداری 

پس اینا که همسرشون استاد دانشگاه یا پزشکه باید روانی بشن با این فرمول 

همسر من کلی همکار خانم داره که دایم دارن بگو بخند میکنن سر کار ، دختره یکسره برای بچه های من کادو می‌فرسته ، اینو چی میگی پس؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همینه واقعا همش بحث دارم باهاش و هم من عذاب میکشم هم اعصابشو خورد کردم بارها شده رفتیم بیرون بخ ...

خیلی حساسی یه کم راحتش بزار نمیشه که چشاشونو بست و یه حلقه تو گوششون کرد 

اونا هم آدمن. فک میکنم یه وقتایی ما زنا زیادی حساس میشیم اگه خودمونو بزاریم جای طرف مقابل هرگز دلمون نمی‌خواد انقد تذکر بشنویم 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

ببین دارم جدی میگم برو پیش مشاور کمکت میکنه

اره واقعا باید برم خودم خیلی جدیدا زجر میکشم 

اخه برام عجیبه تو دوران دوستی اصلا واسم مهم نبود این چیزا بی اهمیت ترین بود واسم

اره واقعا باید برم خودم خیلی جدیدا زجر میکشم اخه برام عجیبه تو دوران دوستی اصلا واسم مهم نبود این چی ...

اره حتما برو 

چون در حالت عادی مشکلی نیس کارای شوهرت 

اونم گناه داره ازت سرد میشه

ئەز کوردم 

اره واقعا باید برم خودم خیلی جدیدا زجر میکشم اخه برام عجیبه تو دوران دوستی اصلا واسم مهم نبود این چی ...

چون شما الان می‌ترسی از دستش بدی 

من فکر میکنم خودتم داعم با این فکرا اذیت میشی 

یه کم سرتو شلوغ تر کن که به چیزای دیگه سرگرم شی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

از مشاور بپرس ولی این اهمیت ندادن هی بیشتر تو منجلاب میبرتش اگ چته میبینن کسی نفهمید میشه حضوری بعد ...

می‌دونم چی میگی خواهرم

مشاور نرفتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋