2777
2789
عنوان

بچه ها يه سوال👆🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 43 پست
ببخشید استارتر اسم بچه هام با پر شروع میشه منم تو خونه دخترامو پرپروک صدا میکنم😊😊

ای جانم😍😍😍😍چه ایده ی جالبی😊😊

خدا واست حفظشون کنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خودش خيلي ميخاست بره گفتم من نميام گفت پس من ميرم منم چيزي نگفتم

نمیدونم شایدچون فعلاخیلی ازازدواجتون نگذشته اینجوره مثلامن اوایل ازدواج بشدددددت حساس بودم ک بدون من جایی بره حتی خونه مامانش چون خوشم نمیادتنهایی جایی بریم بعدالان عادت کرده خودش دیگه نمیره وباهم توافقی میریم😁حالاتوام اوایل ازدواجتونه زیادنذارنه بخاطرمادرشوهربودنوایناهاااابخاطراینکه باهم بریداینوراونوربهتره تاتهنایی

مثلا چه سياستي؟ واقعا بلد نيستم

دعوا نکن صداتم بالا نبر فقط با این کارا ازت دور تر میشه

ولی  وقتی اومد یه مقدار سر سنگین باش یه کتاب دستت بگیر و باهاش حرف نزن

بالاخره میاد سمتت که بپرسه چته

با آرامش با چند تا کلمه مناسب  که حس کنه تکیه گاه توعه و با یه لحن مناسب بهش بگو و ازش بخواه دیگه تنهات نذاره

یه جوری با زبون نرمش کن

نمیخواد منت بکشی و پا بشوری...فقط با زبون نرم همین 

اگه مرد نرمالی باشه قبول میکنه

فقط نذار فضای بینتون متشنج بشه مسایل گذشته رو هم اصلا پیش نکش فقط پیرامون اینکه تو رو تنها گذاشته و تو دلت به شوهرت  خوشه و به امید اون از خونه مامان بابات اومدی و این حرفا صحبت کن

چهار تا ویژگی خوب خودسو خونوادشم بگو و ازش تشکر کن تا زود تر بلانسبت خر بشه

بعدم پاشو دو تا چای بریز و دیگه تمومش کن

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
استارتر ببخشیدا وسط تاپیکت پیام بازرگانی اومدم😙

😅😅😅😅😅😅😅 وای یاسی تاپیک دیشب بود اون پسره که عکس گردنبند گذاشته بود وقتی مچشو گرفتی یکککککک حالی کردم خیلی باحال بووووود اخرش چی شد راستی😅😅😅😅😅

😅😅😅😅😅😅😅 وای یاسی تاپیک دیشب بود اون پسره که عکس گردنبند گذاشته بود وقتی مچشو گرفتی یکککککک حا ...

تا اخرش نموندم ولی همون خانومی که باهام بود واونم میگفت یادمه بهم پیام داد اونم مطمئن بود که ی اقایی قبلا همین عکسو گزاشته گفته دوس دخترم پس داد حتی گفته بود ما خیلی پولداریم دوس دخترم کات کرده باهام الانم دیگه نمیخوامش ولی اون چون اس ام اس بانک رو تو گوشی پدرم دیده ولم نمیکنه تازه میگفت دختریشم گرفتم😐😐😐

من و یکی دونفر دیگه اینارو مطمئن بودیم ولی نمیدونستیم همین اقا بوده یانه مدرکم نداشتیم اخرشم که ترکید

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دعوا نکن صداتم بالا نبر فقط با این کارا ازت دور تر میشه ولی  وقتی اومد یه مقدار سر سنگین باش ی ...

مرسي عزيزم خيلي حوب گفتي.من خيلي باهاش بحث ميكنم سر اين چيزا فايدم نداشته تاحالا.