2789
عنوان

حالم داغونه😭😭😭😭😭😭

175 بازدید | 11 پست

همش حالم بده نمیدونم چرا دنبال این میگردم یچیزی حالمو بد کنه و همون حال بمونم متنفرم از وضعیت 😭😭😭😭

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تخصصی روی این موضوع کار کردم . ما انسان ها بصورت پیش فرض در هیجانات پایین قرار داریم که شما بهش می گی حال بد. پس اول بدونید این مال همه است ولی ممکنه شما نبینی. حال باید چیکار کرد؟ بهش توجه نکرد چون خیلی وقت ها از تغییر و تحولات درونی نشآت می گیره. باید کارها و برناهه های روزمره را با همان حال انجام داد. اینطوری خودش کم کم برطرف میشه و تحمل پذیرتون در حال بد میره بالا و کم کم بدن و ذهن باهاش بهتر برخورد می کنه کم کم درصد وقوعش کم میشه.

همه افسرده ایم

من تخصصی روی این موضوع کار کردم . ما انسان ها بصورت پیش فرض در هیجانات پایین قرار داریم که شما بهش می گی حال بد. پس اول بدونید این مال همه است ولی ممکنه شما نبینی. حال باید چیکار کرد؟ بهش توجه نکرد چون خیلی وقت ها از تغییر و تحولات درونی نشآت می گیره. باید کارها و برناهه های روزمره را با همان حال انجام داد. اینطوری خودش کم کم برطرف میشه و تحمل پذیرتون در حال بد میره بالا و کم کم بدن و ذهن باهاش بهتر برخورد می کنه کم کم درصد وقوعش کم میشه.

منم

من وسواس سرطان دارم

همه دارند ولی بهش فکر نمی کنند و بها نمی دهند.

با بتونی کلید نشخوار ذهنی ات را خاموش کنی.

برو تو این گروه تلگرام ۴ تا فایل صوتی هست گوش کن. کمکت می کنه.

rumination_chatter