2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر من یه اردک داشتم قبلاً که یک سالش نشده هنوز 

رفتم براش یه اردک دیگه گرفتم که جفت‌گیری کنن متأسفانه این اردکه خیلی بزرگه و اردک منو می‌زنه 

یعنی به محض اینکه اردک منو از دور می‌بینه مورد ضرب و  شتم شدید قرار میده یعنی گردنشو می‌گیره می‌خواد خفش کنه 

یه جورایی خیلی خیلی انگار بد اخلاقه احساس می‌کنم که هیچ وقت قرار نیست با هم بسازن و اردک من کلاً خیلی لاغر شده تو این مدت و جداشون کردیم کلاً 

مجبورم که این اردک جدیده رو ببرم تو چیتگر رهاسازی کنم تو دریاچه پیش اردک‌های دیگه آیا شما جای سراغ دارید تهران و کرج برم رهاسازی کنم اونجا ؟

واقعا اگه یه جای دیگه‌ای هم داشتم حتماً این یکی هم نگه می‌داشتم اما متأسفانه بدجور جنگیه و اردک من داره از بین میره و من جایی ندارم نگه دارم مجبور شدم اردک خودمو حبس کنم و اینو آزاد بذارم

خدا را شکر که حالمون خرابه نه ذاتمون ✔️⚡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش رهاش کن یه جاخیلی بد اخلاقه

دریاچه چیتگر خیلی اردک هستش گفتم اگه بشه ببرم اونجا با اونا بازی کنه یه فضای بازی هم هست 

جنگیه  

ببریش اونجا بقیه رو هم نابود میکنه بندازش جلو گربه تا جلوی اسیب های بیشتری و بگیری  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

جنگیه ببریش اونجا بقیه رو هم نابود میکنه بندازش جلو گربه تا جلوی اسیب های بیشتری و بگیری

من غلط بکنم بندازم جلوی گربه عزیزم من کی باشم که جون یه حیوون دیگه رو بگیرم 

خیلی هم دوسش دارم منتها اخلاقش خوب نیست و با اردک من نمی‌سازه می‌برم دریاچه نه اونا رو نمی‌زنه 

اونا تعدادشون خیلی زیاده اگه بخواد اذیت کنه کلاً از خودشون دورش می‌کنن بعد اونجا وایمیستم اگه ببینم داره می‌زنه یه فکر دیگه‌ای به حالش می‌کنم

من غلط بکنم بندازم جلوی گربه عزیزم من کی باشم که جون یه حیوون دیگه رو بگیرم خیلی هم دوسش دارم منتها ...

شوووخی میکنم

کاش میتونستی ببریش شمال

دریاچه چیتگر اگر اردک زیاد داره ببرش

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد