2777
2789
عنوان

بحث آزاد 😂

622 بازدید | 107 پست

هر چی به ذهنت میرسه رو بگو یا یه چیز کاملا بی ربط در جواب بقیه .. ببینیم چقد میتونیم خلاق و سمی بگیم 😂🤝

بحث سیاسی و مذهبی نباشه 🌱

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

من امروز برای اولین بار کوکو سیب زمینی پختم ، فهمیدم خیلی سخته😂

میدونم موضوع چرتیه ولی خواستم بگم دم اونایی که کوکو سیب زمینی خوب میپزن گرم😂💛

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه برای تشکیل قلب نی نیم و سلامتیش و حال خوبمون ی صلوات مهمونم کنید🥹

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

تاپیک اخرم گزارش نزنه کسی 🤣🤣بی ربط ترین

😂😂 خوب بود

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

من امروز برای اولین بار کوکو سیب زمینی پختم ، فهمیدم خیلی سخته😂میدونم موضوع چرتیه ولی خواستم بگم دم ...

😂😂 یعنی واقعا نزدی تو دهنش ؟؟؟!

اب نباتم تو راه شمال به شیراز اب شد رفتم دوتا خریدم مامانم دعوا کرد چرا وسطش نرفتم دانشگاه اخه بابام عاشق کفشای پاشنه بلنده از اون ورم خواهرم همیشه مداد میخره برای ناخناش چون برادرم عاشق ماشینشه 

هستین بقیشو بگم

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

دلم غذا و خوراکی میخاد نمیتونم رو کارم تمرکز کنملش کردم

ممنون عزیزم لطف داری 🫠😂😂

😂😂 یعنی واقعا نزدی تو دهنش ؟؟؟!

تو دهن کی؟

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

ی ادم چقد میتونه لجباز باشه و باکاراش و رفتاراش خانوادشو اذیت کنه

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️