2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فقط اينو مي دونم يعني از يه روحاني كه تو دبيرستان اومده بود مدرسه مون شنيدم كه امام زمان تو جنگي كه اتفاق ميوفته تو مرز ايران و عراق پيروز ميشه

❤️تکه ای از من نیستی،تمام منی،دوستت دارم همسر عزیزم❤️

یکی از نشونه هاش اینه که زلزله تو کل دنیا زیاد میشه

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

از ۱۲۰۰ نشانه ظهور فقط ۵ تاش مونده که نشانه های حتمی اند.

خروج سفیانی

خروج سید یمانی

خسف بیدا (فردرفتن زمین)

صیحه آسمانی

قتل نفس زکیه 

در باقی نشانه های ظهور ممکنه بخاطر امنیت امام زمان عج تغییری صورت بگیره که بهش میگن بداء

اینا نشانه های حتمیه و فقط همینا موندن که اتفاق بیفتن

من فقط اينو مي دونم يعني از يه روحاني كه تو دبيرستان اومده بود مدرسه مون شنيدم كه امام زمان تو جنگي ...

یقین بدون که سواد حرف زدن و نظریه پردازیه اون روحانی  بیشتر از این نبوده.....

در دوره ای که ازآن 
فعلا که تو ایران زیاد شده

نه فقط ایران دقیقا کل دنیا تو اخبار میگه که چقدر کشورای دیگه هم زلزله دارن

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.