2777
2789
عنوان

پریودی طولانی

162 بازدید | 15 پست

من امروز ۱۷ روزه که پریودم مجردم هستم 

رابطه و اینا هم ندارم 

اما پریودیم بعضی روزها لکه های قهوه ایی ، خونریزی هم در حد چند قطره 

بنظرتون علتش چیه ؟ 

دو ماه پیش هم قرص اسپیرونولاکتون برای جوش صورت دکتر بهم داد که البته یکماهه تموم شده نمیخورم

من پاک میشدم دوروز بعدش لکه بینی داشتم کلا شاید تو ماه ۴ ۵ روز پاک بودم

دیگ رفتم دکتر کیست هموراژیک داشتم کیستم خونریزی کرده بود لکه بینی پیدا میکردم قرص ال دی نوشت برام یکماه خوردم پریودم منظم شد دقیق سر موقع پریود میشم بستگی ب خوردن قرص هم داره اگ دقیق بخوری اوکی میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خطرناک نیست ؟ من استرس گرفتم میترسم

من ۶ ماه این کیست تو بدنم بود و خبر نداشتم هرماه فکر میکردم بدنم یخ کرده یا ترشی زیاد خوردم ک پریودم بهم خورده بعد ۶ ماه بدتر شدم موقع پریود شکمم ب سوزش افتاد و درد شدید

ب حدی بود من اجر داغ میکردم مینشستم رو اجر تا اروم بشم ولی فایده انچنانی نداشت کلی هم خونریزی میکردم

رفتم دکتر راحت شدم اگ بیمه داری سونورو حتما برو

کیست چی بود ؟ درد هم داشتی ؟

هموراژیک

موقع پریود سوزش داشتم ب شدت ب حدی ک انگار تخمدانمو یکی باچاقو بریده بخصوص تخمدان چپم

دل درد هم ک دوروز میفتادم روز دوم از جام پا میشدم

من ماه اولی ک پریودم نا منظم شد اینجور نبودم کم کم هرماه علائما بدتر میشد ماه ۶ بی طاقت شدم و رفتم دکتر

هموراژیکموقع پریود سوزش داشتم ب شدت ب حدی ک انگار تخمدانمو یکی باچاقو بریده بخصوص تخمدان چپمدل درد ه ...

من الان هیچ دردی ندارم ، بی علایم هستم ممکنه عوارض اون قرصه اسپیرونولاکتون باشه ؟ یا کیسته ؟

من الان هیچ دردی ندارم ، بی علایم هستم ممکنه عوارض اون قرصه اسپیرونولاکتون باشه ؟ یا کیسته ؟

شما صبرکن ماه بعد هم اگ اینجور بودی و لکه بینی بعد پریود داشتی برو دکتر

من ماه اول مثلا یکروز بعد پریود لکه بینی داشتم ماه دوم ۳ روز داشتم 

همینجور ماه ب ماه زیاد تر شد 

شما تا پریود بعدی صبرکن اگ دیدی بازم طولانی بود و لکه بینی داشتی برو دکتر اول سونو انجام بده بعد ازش دارو بخواه