2777
2789
عنوان

اچ پی وی و زگیل

119 بازدید | 12 پست

دوستانی که اچ پی وی داشتن میشه کمک کنید

من دکتر خیلی رفتم ولی هیچکدوم راه حل خوبی ندادن برا درمانش واکسن هم زدم.یبار فریز کردم بدتر شد باز رفتم فریز دکترش خوب نبود تاثیری نداشت دیگ گفتم ایندفعه فریز نکنم اگه میتونین کمکم کنید🥲

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیستم ایمنیتو خیلی قوی کنویتامینEبخور حتماکپسول شیگاته بخورویتامین سیورزش کن سبزیجات بخورفس فود نخور ...

سیستم ایمنیم خیلی نابود شده هرماه دارم سرما میخورم😭واقعا میترسم

مرسی عزیزم😭❤️

سیستم ایمنیم خیلی نابود شده هرماه دارم سرما میخورم😭واقعا میترسممرسی عزیزم😭❤️

استرس بدترین‌چیزه براش من خودم یدونه پارسال بین ران و واژنم زدم نمیدونم اصلا خودش بود یا نه

امسالم یکی ریز ک با چشم قابل دیدن نبود بالای خط واژنم زدم

دختر گفت سنت کمه دست نزن بهش شاید اصلا خودش نباشه فقط ورزش کن سبزیحات بخور

بدنت خودش دفعش میکنه و قرص ویتامینه سبستم ایمنیتو ببر بالا

سر یه هفته ای خودش کلا رفت نمیدونم چی بود🤔یکی همونطوری رو شکمم جدیدا درومده اصلا نمیدونم چیه

💍♥️

استرس بدترین‌چیزه براش من خودم یدونه پارسال بین ران و واژنم زدم نمیدونم اصلا خودش بود یا نهامسالم یک ...

من اشتباه کردم فریز کردم🥲

بعد الانم ۷ ماهه رابطه ای ندارم این زگیلا بیشتر نشدن همون موندن

کلا با نامزدمم قطع ارتباط کردیم

حس میکنم زندگیم نابود شده ولی امید دارم دفع بشه🥲

من اشتباه کردم فریز کردم🥲بعد الانم ۷ ماهه رابطه ای ندارم این زگیلا بیشتر نشدن همون موندنکلا با نامز ...

چون دختری و کشاله رانته اونقد نگرانی نداره سیستم ایمنیتو قوی کن خودش میره بیخیال باش استرس نده به خودت

💍♥️

چون دختری و کشاله رانته اونقد نگرانی نداره سیستم ایمنیتو قوی کن خودش میره بیخیال باش استرس نده به خو ...

بدیش اینه همونی ک باش بودمم هیچوقت گردن نگرفت که از خودش گرفتم واقعا حالم بدههههه

۲۱ سالمه فکر کنم باید همون ورزش شرو کنم و بشینم سبزیجان بخورم

مولتی ویتامینم خریدم خیرسرم معدم داغونه نمیتونمم بخورم

بدیش اینه همونی ک باش بودمم هیچوقت گردن نگرفت که از خودش گرفتم واقعا حالم بدههههه۲۱ سالمه فکر کنم با ...

از خودش بوده احتمالا

نه کسی گردن نمیگیره اینقد با همه ارتباط دارن یکی دیگرم بدبخت میکنن

اره بهش فکر نکن اونقدرام این بیماری ترسناک نیست عزیزم

💍♥️

از خودش بوده احتمالانه کسی گردن نمیگیره اینقد با همه ارتباط دارن یکی دیگرم بدبخت میکنناره بهش فکر نک ...

من قبل اون با هیشکی نبودم هی مینداخت گردن مثلا باشگاه میرفتیووو اینا

امیدوارم بخدا میترسم دیگه با کسی هم برم ت رابطه خودم مشکل دارم دیگه حالم خراب میشع

واقعاً متأسفم که این‌قدر اذیت شدی، می‌دونم چقدر روحی و جسمی خسته‌کننده‌ست. منم شرایط مشابهی داشتم و چند جا رفتم تا بالاخره رفتم پیش دکتر فاطمه علیزاده. خیلی دقیق بررسی کرد، همه گزینه‌های درمانی رو آروم و منطقی توضیح داد. اگه بخوای می‌تونم تجربه‌ام رو بیشتر برات بگم، واقعاً امیدوارم بهت کمک کنه.