2777
2789
بازم مثل همیشه مرسی ازت که هوامو نگه داشتی 😂💚باور کن همش بخاطر خوبی های خودته 🍀 هر جا کارم گیر بو ...

خوب من واقعیت رو میگم، هر وقت هر جا تنها شدی یه ندا بده خودم رو سریع میرسونم فقط از صبح تا 3 بعد از ظهر نباشه، بقیه ساعات در خدمتم، مدافع درجه یک😂😂😂😂😂😂😂😂😂😊

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یکم نوشابه برا هم باز کنید 😂😂🥴🥴🥴

الان اینجا من نوشابه باز کردم گوگولی جانم🥴🥴🥴🥴😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

عزیزم یه دوئل کنید ببینم چی میشه😂😂

نه عزیزم دوئل چی من که اینجا فقط نقش اشتی دهنده داشتم😂😂😂😂🥴🥴🥴

منم از دست تمام عالم و آدم اعصانی ام 😂 درس طرفای صبح

اخه به ما چه فیلم باز چرا به. ما گیر میدی😂😂😂😂😂😂😂🥴🥴

خوب من واقعیت رو میگم، هر وقت هر جا تنها شدی یه ندا بده خودم رو سریع میرسونم فقط از صبح تا 3 بعد از ...

دیگه کار از تشکر کردن و....گذشته 😂😂 

ثابت شده ای آسمون 🤝😂

راستی خسته هم نباشی 😉 

می‌دونم که نیاز به کمک من نداری ولی منم هستم دیگه 😂 گفتم که اعلام حضور کرده باشم 😅 😂 🤦 

سخته ، نه ؟