2777
2789
عنوان

عجب غلطی کردما ول کنم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار هم رفتم مشاوره حضوری تو مرکز بهداشت... مشکلمو بهش گفتم ...ازش خواستم چنتا کتاب بهم معرفی کنه .. ...

کلا مشاوره خوب کمه من یبار حضوری رفتم اصلا حس کردم درکم نمیکنه فقط گوش میداد خیلی ساده از حرفام گذشت حس بدی بهم دست داد

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

در کل دیدم اینجا خیلیا پشیمون بودن از اینکه ازشون مشاوره گرفتن منم بیخیال شدم گفتم خودم خبر میدم اگه ...

حالا من وقتی مشاوره گرفتم این قیمت‌ها نبود...و تخفیف هم داشتن...ولی ببین خیلی نامردی ه...آدم می‌ره سرویس بگیره آدمو سرکار بزارن....یه شماره تلفن مشاور هست رایگانه دولتی...من چندباری زنگ زدم فایده نداشت...ولی بعضیا بهشون مشاوره خوب افتاده و طرف گوش کرده و راه حل داده. فکر کن خانومه بهم صراحتا گفت داری دروغ میگی همچین چیزی نمیشه...آخرین باری بود ک ب اون شماره تلفن زنگ زدم...مرکز بهداشت ها هم مشاوره رایگان میدن

حالا من وقتی مشاوره گرفتم این قیمت‌ها نبود...و تخفیف هم داشتن...ولی ببین خیلی نامردی ه...آدم می‌ره س ...

۱۴۸۰ رو میگی؟منم دو سه باری زنگ زدم 😂ی آقا بود اون بهتر از خانم بود خانمه همش میگفت هوووم هووم آخرش گفتم خدافظ حواسش نبود جوابمو بده بعد چند ثانیه گفت آها خدافظ😐😂

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

کلا مشاوره خوب کمه من یبار حضوری رفتم اصلا حس کردم درکم نمیکنه فقط گوش میداد خیلی ساده از حرفام گذشت ...

اره...من رفتم مرکز بهداشت بهش گفتم از اینکه پدرمو ناگهانی از دست دادم و نتونستم کاری کنم حس عذاب وجدان دارم. حس گناه دارم...می‌گفت تو راستشو نمیگی تو مشکلت این نیست....😑خیلی داغونن اغلب....یبارم زنگ زدم شماره تلفن رایگان دولتی از اینکه مادرشوهرم اومده خونمون و نمیره و خیلی دخالت می‌کنه و نمیدونم چکار کنم بهش گفتم...خانومه خیلی صریح بهم گفت داری دروغ میگی...دیگه زنگ نزدم ...آدمو بدتر ناراحت میکنن

۱۴۸۰ رو میگی؟منم دو سه باری زنگ زدم 😂ی آقا بود اون بهتر از خانم بود خانمه همش میگفت هوووم هووم آخرش ...

چقدر بیشعورن خدایا...آره چندباری آقا جواب داد من روم نمیشد راحت حرف بزنم ولی بجایی هم نرسید

اره...من رفتم مرکز بهداشت بهش گفتم از اینکه پدرمو ناگهانی از دست دادم و نتونستم کاری کنم حس عذاب وجد ...

خب مشاورای بیسوادن اینا ما مشکل داریم که زنگ زدیم یا اومدیم نشستیم اینجا بدون قضاوت باید درکت کنن باهات حرف بزنن بعد این حرفام بارت کنن

چقدر بیشعورن خدایا...آره چندباری آقا جواب داد من روم نمیشد راحت حرف بزنم ولی بجایی هم نرسید

آره منم از آقا خجالت میکشم 

خب مشاورای بیسوادن اینا ما مشکل داریم که زنگ زدیم یا اومدیم نشستیم اینجا بدون قضاوت باید درکت کنن با ...

گاون دیگه..ولی بدون تراپی هم ممکنه حل نشه...من بیشتر با کتاب مشکلمو پیش بردم. فیلم هم خوبه برای بعضی مشکلات فیلم های خوبی ساختن آدم ذهنش باز بشه خودش یه راه حلی پیدا کنه...پسره بمن می‌گفت آدم برای از دست دادن پدرش حس گناه نمیکنه تو راستشو نمیگی...حالا شنیدن آدما ممکنه راستشو نگن شما یه دستی بزنید 😆😆😆اینا هم به هرکسی میرسن این ترفند پیاده میکنن ک خیلی خفن بنظر بیان

بنظرت چیکار کنم دیگه نزنگه.۹ میلیون آخه مشاوره😂من اگه افسردگی هم نداشته باشم با همین افسرده میشم

بگید خانم‌بار دیگه بزنیگید  گزارشتون‌ میدم به عنوان مزاحمت تلفنی  شوهرم پلیس😅

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

گاون دیگه..ولی بدون تراپی هم ممکنه حل نشه...من بیشتر با کتاب مشکلمو پیش بردم. فیلم هم خوبه برای بعضی ...

خب اینا واقعا تخصص کافی ندارن هرکسی از یه چیزی رنج میبره حس گناه داره که شاید برای یکی مهم نباشه زیاد به هر حال شخصیتا متفاوتن کاش یکم بیشتر کتاب میخوندن بعد میرفتن پشت میز بشینن حرف بزنن

بگید خانم‌بار دیگه بزنیگید گزارشتون‌ میدم به عنوان مزاحمت تلفنی شوهرم پلیس😅

😂🤣🤣🤣وای بخدا دیوونس خب چرا انقد پیگیره بگو من میخواستم میومدم زوری که نمیشه