2777
2789
عنوان

هر کس خانه داره امروز خودشو با چهل هزار تومان بیمه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2291 بازدید | 149 پست

یعنی میانگین دو سال آخر میشه ۲۳ماه مبلغ پرداختی بیمه خودم و یک ماه پرداخت کارفرما 

برای گرفتن بالاترین مقدار بازنشستگی ،کارفرما می‌تونه یک ماه رو بالاترین مقدار پرداختی رو برای من بزنه،با یک سمت بالا

تامین اجتماعی گیر نمیده؟

با 20 سال پرداخت بیمه چقد از حقوقو میگیریم؟ الان حقوق کامل 11 میلیونه، یعنی دو سوم میشه 7600؟بعد من ...

سلام درسته دو سوم حقوق را میگیرید این مبلغ با توجه به حق بیمه پرداختی سالهای آخر میتواند متفاوت باشد. برای ادامه بیمه ۱۲ درصد نیازی به معاینه نیست ولی ۱۴ و ۱۸ درصد اگر فاصله بیشتر از ۹ ماه باشد باید دوباره معاینه شوید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه نمیشه 15 سال بیمه بریزیم نصف حقوق و بگیریم؟من ترجیح میدم نصف باشهدرسته که برای 15 سال بیمه، ...

برای ۱۵ سال سابقه ۱۵ روز حقوق میدهند

ولی بایستی حتما به ۵۵ سال سن رسیده باشید

برای ۱۵ سال سابقه ۱۵ روز حقوق میدهندولی بایستی حتما به ۵۵ سال سن رسیده باشید

ممنون، بنظرتون چند سال بیمه میصرفه؟ من الان 36 سالمه، 3سال هم سابقه بیمه دارم 

و میخوام 10 یا 15 سال بیمه پرداخت کنم. بنطرتون از چه سنی شروع کنم

و 10 سال یا 15 سال کدومو انتخاب کنم، ممنون میشم راهنماییم کنید

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
یعنی میانگین دو سال آخر میشه ۲۳ماه مبلغ پرداختی بیمه خودم و یک ماه پرداخت کارفرما برای گرفتن بالاتری ...

کار در کارگاه تحت پوشش زمان خاصی ندارد میتوانید الان یک ماه بیمه را بگیرید و الباقی را زنان خانه دار رد کنید

رد کردن مبلغ بیمه حداکثر در ماه‌های پایانی تابع شرایطی است و کارفرما نمی‌تواند بی مقدمه مبلغ بالایی بیمه رد کند

ممنون، بنظرتون چند سال بیمه میصرفه؟ من الان 36 سالمه، 3سال هم سابقه بیمه دارم و میخوام 10 یا 15 سال ...

برای استفاده از بازنشستگی شما بایستی ۵۵ سالتان شود 

در تاپیک زنان خانه دار جدولی گذاشته ام که در سایت بیمه هم هست.

مطالعه کنید 

کار در کارگاه تحت پوشش زمان خاصی ندارد میتوانید الان یک ماه بیمه را بگیرید و الباقی را زنان خانه دار ...

مگه نباید یک ماه آخر مانده به بازنشستگی رو حتماً کارفرما رد کنه؟

من منظورم همان شرایط ماه پایانی است که کارفرما برای بازنشستگی باید بیمه رد کند 

شما این شرایط رو میدونید چیه ؟

مگه نباید یک ماه آخر مانده به بازنشستگی رو حتماً کارفرما رد کنه؟من منظورم همان شرایط ماه پایانی است ...

درخواست بازنشستگی همیشه از طرف خودتان رد میشود مهم نیست ماه آخر کجا بیمه باشید

درخواست بازنشستگی همیشه از طرف خودتان رد میشود مهم نیست ماه آخر کجا بیمه باشید

پس من که ۱۰ سال سابقه بیمه توسط کارفرما دارم ، میتونم با ۲۰ سال سابقه و ۴۲ سال سن با پرداخت حداکثری بیمه زنان خانه دار بازنشسته بشم ؟ و احتیاجی نیست دیگه کارفرما یک ماه برام بیمه رد کنه؟

پس من که ۱۰ سال سابقه بیمه توسط کارفرما دارم ، میتونم با ۲۰ سال سابقه و ۴۲ سال سن با پرداخت حداکثری ...

قاطی کردم

یادم رفت شما چند سال داشتید

در هر صورت بله

شما با توجه به کار در جایی که کارفرما داشته آید میتوانید باحداقل 42 سال سن و 20 سال سابقه بازنشسته شوید

توجه کنید که اگر بخواهید حق بیمه بیشتری بریزید نبایستی آن را قطع کنید با توجه به دورنمای وضعیت مالی خود در ده سال آینده انتخاب کنید. اگر بیمه پردازی قطع شود و مجبور به قرارداد مجدد شوید محدوده مجاز پرداخت تان بسیار کم میشود

قاطی کردمیادم رفت شما چند سال داشتیددر هر صورت بلهشما با توجه به کار در جایی که کارفرما داشته آید می ...

من ۱۴ سال و ۱۱ ماه سابقه دارم،میخوام  حداکثری با ۱۴ درصد رو بزنم که پنج سال دیگه با ۲۰ سال بازنشستگی بگیرم

۳۸ سال دارم 

قانون جدید افزایش سابقه شامل زنان خانه دار نمیشه درسته؟

من ۱۴ سال و ۱۱ ماه سابقه دارم،میخوام حداکثری با ۱۴ درصد رو بزنم که پنج سال دیگه با ۲۰ سال بازنشستگی ...

دقیقا لب مرز هستید

یک ماه دیگر پرداخت کنید و سابقه آنان بشود 15 سال دیگر انتخاب مبلغ پرداختی در اختیار شما نیست

14 درصد بستگی به صلاحدید خودتان دارد

دختر داشته باشید خوب است

قانون جدید فقط برای آقایان است

سلام یک سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید‌. من ۱۰ سال و نیم سابقه پرداخت بیمه اجباری دارم و در حال حاضر بیکار هستم و میخوام بیمه زنان خانه دار بریزم. ۶ ماه دیگه ۴۰ سالم میشه امروز بیمه زنان خانه دار ۱۴ درصد قرارداد بستم و ماهی ۱۴۰۰ باید واریز کنم. این مبلغ واریز ۱۰ تومن حقوق بازنشستگی تو ۵۵ سالگی میده. اگر بخوام حقوق دریافتیم دو برابر باشه به نظرتون از الان حق بیمه بالاتر بریزم یا بذارم وقتی ۴۵ سالم شد حق بیمه رو افزایش بدم؟