2777
2789
عنوان

هر کس خانه داره امروز خودشو با چهل هزار تومان بیمه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2291 بازدید | 149 پست
اگر بخواهی با بیست سال سابقه بازنشست شوی، بایستی حداقل یک ماه آخر را در جایی شاغل باشی که کارفرما دا ...

ممنون عزیزم

راستش خیلی خوب متوجه نشدم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
ممنون عزیزمراستش خیلی خوب متوجه نشدم

شرط بازنشستگی زنان با 42 سال سن و بیست سال سابقه اینست که موقع درخواست بازنشستگی مشمول قانون کار باشند یعنی جایی شاغل باشی که کارفرما داشته باشی و بیمه کامل سی درصد پرداخت کنی

در این شرایط با بیست روز حقوق بازنشست میشوی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شرط بازنشستگی زنان با 42 سال سن و بیست سال سابقه اینست که موقع درخواست بازنشستگی مشمول قانون کار باش ...

اینو میدونم

حتی شنیدم ۲سال آخر باید برم جایی سرکار تا بازنشست بشم

اما اینکه چقدر حقوقم میشه و چجوری بیشترش کنم مبهمه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
بیست روز حقوق میانگین دو سال آخر

یعنی من ۲سال آخرو اگه خیلی بالا رد کنم با قانون کار، حقوقم ۲۰ روز از همون ۲سال میشه؟

اون ۱۸سال قبلی محاسبه نمیشه؟

یعنی من ۲سال آخرو اگه خیلی بالا رد کنم با قانون کار، حقوقم ۲۰ روز از همون ۲سال میشه؟اون ۱۸سال قبلی م ...

اگر میشد همه این کار را میکردند  

موقع رد کردن لیست بیمه کارگاهها، سیستم در موارد اینچنینی، خطا میدهد و بر اساس حق بیمه پرداختی سالهای قبل میتوانند حقوق رد کنند. جدول را در یکی از تاپیکها گذاشته ام مطالعه کنید متوجه میشوید

اگر میشد همه این کار را میکردند موقع رد کردن لیست بیمه کارگاهها، سیستم در موارد اینچنینی، خطا میدهد ...

عه

پس چکار کنم

فکر نکنم بصرفه که این ۸سال باقی مانده رو بالا رد کنم

عهپس چکار کنمفکر نکنم بصرفه که این ۸سال باقی مانده رو بالا رد کنم

لازم نیست هشت سال باقیمانده را بالا رد کنید

یکروز مانده سابقه اتان 15 سال شود و یا  یک روز مانده سنتان به 45 سال برسد میتوانید تا سه برابر حداقل، بیمه رد کنید

لازم نیست هشت سال باقیمانده را بالا رد کنیدیکروز مانده سابقه اتان 15 سال شود و یا یک روز مانده سنتا ...

پس حتما باید از طرف جایی باشه، خودم ک نمیتونم

لازم نیست هشت سال باقیمانده را بالا رد کنیدیکروز مانده سابقه اتان 15 سال شود و یا یک روز مانده سنتا ...

من ۴۸ سالگی سابقم ۲۰ سال میشه

با این حساب اگه ۳ سال آخرو خیلی بالا رد کنم اوکیه؟

پس حتما باید از طرف جایی باشه، خودم ک نمیتونم

اگر بخواهید با بیست سال سابقه و سن کمتر از 55 بازنشست شوید حتما بایستی در یک کارگاه یا مغازه غیرخانوادگی، کار کنید. البته من شنیده ام یک ماه اخر کافیست ولی باز بپرسید

اگر بخواهید با بیست سال سابقه و سن کمتر از 55 بازنشست شوید حتما بایستی در یک کارگاه یا مغازه غیرخانو ...

پرسیدم یبار گفتن ۶ماه یبار گفتن ۱سال

من ۴۸ سالگی سابقم ۲۰ سال میشهبا این حساب اگه ۳ سال آخرو خیلی بالا رد کنم اوکیه؟

نه

نمیشود 5 سال آخر

بعد از پانزده سال سابقه، صرفا میتوانید افزایش حق بیمه برابر میانگین یک سال اخر داشته باشید