2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اینجوری نیستم بخداتازه عشق میکنم با خانواده شوهر وقت بگذرونم به حریم خصوصی و روابط مادر فرزندی و ...

منم مثل شمام

اینجوری هم پیش همسرم عزیزم هم خانواده‌ش

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
منم مثل شماماینجوری هم پیش همسرم عزیزم هم خانواده‌ش

من کلا نسبت ب دعواهای خانواده شوهر و چمیدونم خبر بردن و آوردن و کلا دعوا با مادرشوهر و خواهر شوهر از اول ک نوجوون بودم و مجرد همه با آب و تاب تعریف میکردن خنثی بودم میگفتن میری تو زندگی واست پیش میاد اون وقت میفهمی چ خبره ولی بازم الان خنثی هستم اصلا برام مهم نیست 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

من کلا نسبت ب دعواهای خانواده شوهر و چمیدونم خبر بردن و آوردن و کلا دعوا با مادرشوهر و خواهر شوهر از ...

البته به نظرم همسرت و خانوادش هم ادمای خوبی هستن

بعضیا کاریشونم نداری اونا کارت دارن😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
می‌دونی گاهی مشکل از دو طرفه ک درست همدیگه رو متوجه نمیشن یا از حرفای همدیگه برداشت اشتباهی میکننمن ...

ببین اصلا مشکل اینچیزا نیس هیچکی بهشون کاری نداره ولی اونا میشینن پشت سر همه حرف میزنن

شاید حسودیتونو میکننشاید رفتار شوهراشون باهاشون خوب نیست و اینا هم اینجوری تلافی میکننبنظرم این رفتا ...

اره یخورده حسودن من ازدواج که کردم کلا با من ارتباطو قطع کردن ولی طلاق که گرفتم برا من شده بودن دایه عزیز تر از مادر 

البته به نظرم همسرت و خانوادش هم ادمای خوبی هستنبعضیا کاریشونم نداری اونا کارت دارن😅

درسته خیلی خوبن 

می‌دونی ی دلیل دیگه ام داره خانواده همسرم از دوستان خانوادگی ما بودن ولی از ی شهر دیگه خب رفت و آمد داشتیم از همون نوجوانیم منو دیده بودن رفتار هام ، نوع پوششم، خط قرمزام،حساس بودنم،اینکه توی خانواده ای بزرگ شدم ک پر از احترام و آرامش بوده ، اینکه نور چشمی خانوادم بودم و هرچی میخواستم فراهم بوده 

خب اینام خیلی  تاثیر داره و مدام خودشونو با خانواده خودم مقایسه میکنن می‌خوان رفتار صد برابر بهتری داشته باشم نسبت ب خانواده خودم حتی 🌝

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>