2777
2789
عنوان

دوستی مجازی

116 بازدید | 17 پست

من از پارسال با یکی دوستم پسر هست ولی دوستی معمولی یعنی پارتنر من نیس 

پسره خوبیه حتی یه مدت یهو رفتم غیبم زد بعد برگشتم انقد خوشحال شد واقعا 

بعد دوباره غیبم زد اون اومد باهام حرف زد و برگشتیم حالا شما میگید باهاش دوست بمونم یا نه اون خوبه ولی چون پسره و من ضد دوستی با پسرام نمیدونم چکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هدف از این دوستی چیه ؟

اول هدف رو مشخص کن بعد در موردش فکر کن 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

سلام خوبین شاید عاشقت شده عزیزدلم که انق نگران میشده یا خوشحال شده که باز سرو کلت پیدا شده. اگه دلت میگه اوکیه که باهاش باشی باش چون امکانش هست که وابستت هم بشه

...🖤

سلام خوبین شاید عاشقت شده عزیزدلم که انق نگران میشده یا خوشحال شده که باز سرو کلت پیدا شده. اگه دلت ...

سلام 

مرسی شما خوبید 

نه فک نکنم یا شاید وابسته خیلی سردرگمم

از راهش و سنجیده و با عقل پیش بری هیچی نمیشه اما بنظرم هنوز زوده برات ☺️

اگه عقل داشته باشه و طرفش هم عاقل تر از خودش باشه اوکیه بنظر من چون من خودم ۱۶سالم بود با پارتنرم داخل مجازی اشنا شدم و با همه بحث ها اوکی بودیم و هستیم حتی الان که ۱۹سالمه. شاید بعضیا با ینفر جوری بزرگ و پخته بشن که با مادر پدرشون اونطوری پخته نمیشدن. بازم بستگی به پسر داره که قصد سواستفاده نداشته باشه ها

...🖤

سلام مرسی شما خوبید نه فک نکنم یا شاید وابسته خیلی سردرگمم

دقت کن حتمن خواهر که نری باهاش صمیمی بشی و طرف فکر کنه قصد موندن داری باهاش نه دوستی موقت. حتما اگه خواستی ارتباط بگیری باهاش معلوم کنین قصدتون چیه از حرف زدن

...🖤

اره حتما مررسی از نظرتون

دورتتتت بگردممم موفقق باشی تو زندگییت❤️🥺

فقط حواصت باشه اگه خواستین تو رابطه عاشقونه و بعدش ازدواج باشین اینو بدون خیلی سخته اگه راهش ازت دوره تحمل و صبر و اعصاب زیاد میخاد😂انق اعصاب میخاااد که نگو😂

...🖤