2789
عنوان

دوستی مجازی

125 بازدید | 17 پست

من از پارسال با یکی دوستم پسر هست ولی دوستی معمولی یعنی پارتنر من نیس 

پسره خوبیه حتی یه مدت یهو رفتم غیبم زد بعد برگشتم انقد خوشحال شد واقعا 

بعد دوباره غیبم زد اون اومد باهام حرف زد و برگشتیم حالا شما میگید باهاش دوست بمونم یا نه اون خوبه ولی چون پسره و من ضد دوستی با پسرام نمیدونم چکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبین شاید عاشقت شده عزیزدلم که انق نگران میشده یا خوشحال شده که باز سرو کلت پیدا شده. اگه دلت میگه اوکیه که باهاش باشی باش چون امکانش هست که وابستت هم بشه

...🖤

سلام خوبین شاید عاشقت شده عزیزدلم که انق نگران میشده یا خوشحال شده که باز سرو کلت پیدا شده. اگه دلت ...

سلام 

مرسی شما خوبید 

نه فک نکنم یا شاید وابسته خیلی سردرگمم

از راهش و سنجیده و با عقل پیش بری هیچی نمیشه اما بنظرم هنوز زوده برات ☺️

اگه عقل داشته باشه و طرفش هم عاقل تر از خودش باشه اوکیه بنظر من چون من خودم ۱۶سالم بود با پارتنرم داخل مجازی اشنا شدم و با همه بحث ها اوکی بودیم و هستیم حتی الان که ۱۹سالمه. شاید بعضیا با ینفر جوری بزرگ و پخته بشن که با مادر پدرشون اونطوری پخته نمیشدن. بازم بستگی به پسر داره که قصد سواستفاده نداشته باشه ها

...🖤

سلام مرسی شما خوبید نه فک نکنم یا شاید وابسته خیلی سردرگمم

دقت کن حتمن خواهر که نری باهاش صمیمی بشی و طرف فکر کنه قصد موندن داری باهاش نه دوستی موقت. حتما اگه خواستی ارتباط بگیری باهاش معلوم کنین قصدتون چیه از حرف زدن

...🖤

اره حتما مررسی از نظرتون

دورتتتت بگردممم موفقق باشی تو زندگییت❤️🥺

فقط حواصت باشه اگه خواستین تو رابطه عاشقونه و بعدش ازدواج باشین اینو بدون خیلی سخته اگه راهش ازت دوره تحمل و صبر و اعصاب زیاد میخاد😂انق اعصاب میخاااد که نگو😂

...🖤