2777
2789

یه جور شکاک بودن

خدایا خودت می دونی چه دعایی کردم پس دعام رو مستجاب کن ، خودت کمک کنننننننن،تو بزرررررگی و شفای مریض برای تو کاری نداره پسسسسسس شفاش بده 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲                                                             ( ... ) من امید دارم ،امیدم رو نا امید نکن (...)منتظرت هستم😔😔😔

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکاک و منفی نگر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

فک نمیکنم بد دلی به شکاک مربوط باشه

مثلا کسی که از پیشرفت یکی دیگه خوشحال نشه یا مثلا خونه کسی میره چیزی نخوره چون میترسه جادوش کنن بد دله

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

نمیذاره بیرون بری نمیذاره چیزایی که دوس داری بپوشی نمیذاره با پسرای فامیل سلام علیک کنی گوشیتو چک میکنه ، وقتی سوءتفاهم میشه بدون اینکه ازت سوال کنه و حل کنه بهت فحش میده بهت انگ میزنه بهت تهمت میزنه ، تو خیابون به مردا نگاه کنی میبره خونه ازت بازجویی میکنه که چرا اونو نگاه کردی حتی اگه تو فکرت مشغول باشه و حواست به اون مرد نباشه 

وقتی میبرتت رستوران تو پنهون ترین جای رستوران مینشونتت که کسی نگات نکنه ، پولی که میده رو ازت توضیح میخواد که چی خریدی چرا این همه خرج کردی به کی دادی 

اینا خصوصیات شوهر من بود که بددل بود 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

نمیذاره بیرون بری نمیذاره چیزایی که دوس داری بپوشی نمیذاره با پسرای فامیل سلام علیک کنی گوشیتو چک می ...

چرا اینجوریه با خواهر و مادر خودشم اینجوریه؟

خب اینجوری که خودتم شکاک میشی کم کم و کلا اخلاقت شبیهش میشه منظورم اینه خودتم زندگی رو طبق عادت از خودت محروم میکنی!

لایک نکنید ممنون

چرا اینجوریه با خواهر و مادر خودشم اینجوریه؟خب اینجوری که خودتم شکاک میشی کم کم و کلا اخلاقت شبیهش م ...

نه عزیزم از نظر اون خواهر مادرش بچه های پیغمبرن ولی من خیلی ببخشید ج ن ده ی دو عالمم 🙂

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

صفات یه آدم بد دل بود😂😂😂😂رفته رفته به فحش تبدیل شد😂

دلت پره ازش

ادمای بددل رو هیچکس دوست نداره حتی خودشونم خودشون رو دوست ندارن پس حرص نخور چون زندگیشون جهنمیه که خودشون ساختن برا خودشون 

لایک نکنید ممنون

نه عزیزم از نظر اون خواهر مادرش بچه های پیغمبرن ولی من خیلی ببخشید ج ن ده ی دو عالمم 🙂

!دورازجون

توهم دختر یه خونواده ای حق نداره اینجوری درموردت فکر کنه

ناموسش تویی درموردت اینجوری فکر کنه مشکل ذهن و شعور خودشه نه تو

لایک نکنید ممنون