2789
عنوان

چی کار کنم

72 بازدید | 12 پست

چی کار کنم? 😞  تاپیک قبلیم بچها گفتن درخواست اینستا فالو بده به پسره استخاره گرفتم بد اومد بنظرتون درخواست بدم ممکنه بیاد خواستگاریم?🥶 تاپیک قبلیم و بخونید منتظر نظراتون هستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انکار عجله داری برا ازدواج و استرس داری برا از دست دادن 

نظر من نسبت به اون خواستگار منفی هست اما اگه به دلت بشینه و بتونی باهاش کنار بیای چه اشکالی داره بیشتر آشنا بشین 

در مورد اون دوست بابای خدا بیامرزتون که خدا رحمتش کنه هم پونزده سال کمی زیاد هست ولی اشکال نداره اما اینکه شما بهش درخواست بدید کمی خزه و ضایع 

حال سوای اینکه اون چرا تا حالا ازدواج نکرده و اینکه نیتش چیه مخصوصا وقتی مطلع بسه که شما بهش علاقه دارید هر چند از روی یه جورایی فشار اجتماعی اینا 

عجله نکن 

در ضمن منم به استخاره اعتقاد دارم اگه کردی و بد اومده سعی من سمتش نری چون همیشه جدای بحث اعتقاد اگر هم بشه همیشه دلشوره اینو داری که نکنه بعداً اتفاق بدی بیفته 

در نهایت تصمیم نهایی با خودتونه 

ان شاالله هر چی خیره همون بشه

ببخشید میشه بپرسم شما اهل کجا هستید 

ممنون برای کامنتت من ساکن یک شهرستانم که توس غریبم

درست خوشبختم 

خواهش میکنم 

به هر حال برا هیچی عجله و شتاب زده عمل نکنید و در مشکلات از صبر و نماز یاری بجویید 

ان شاالله هر چی خیره و مصلحته همون‌طور بشه 🤲

انکار عجله داری برا ازدواج و استرس داری برا از دست دادن نظر من نسبت به اون خواستگار منفی هست اما اگه ...

ببین اون ‌پسر و مادرش تو مراسم پدرم که اومده بودن مادرش شروع کرد به مادربزرگ گفت پسرم خیلی خوبه فلان اما قسمتش نمیشه و ازدواج نکرده کلی نالید از ازدواج نکردن پسرش و بچه هاش خانواده خوبی هستن پسره هم خیلی به دلم نشسته اما یک سال از مرگ پدرم گذشت خبری نشد ، حس کردم پسره هم ازم خوشش اومد چون دوسته صمیمی داداشم هست و ۱۵ سال ازم بررگتره گفتم شاید فکر میکنه زنش نمیشم برای این نیامده جلو ، گفتم اینستاشو پیدا کردم بهش درخواست فالو بدم که ببینه نظرم مثبته بعد استخاره‌گرفتم بد اومد 

ببین اون ‌پسر و مادرش تو مراسم پدرم که اومده بودن مادرش شروع کرد به مادربزرگ گفت پسرم خیلی خوبه فلان ...

پس اینطور ولی کاش استخاره نمی‌کردی و قدمی جلو میزاشتی چه اشکال داره 

اما منم مثل شما چون به استخاره اعتقاد دارم همه چی خوب و خوش هم که پیش بره باز ته دلم دلشوره نکنه نکنه پیدا میکنم 

عزیزم همون اول که نمیده 

عکست رو قشنگ گذاشتی پروفایل؟

بذار یه سه یا چهار روز بگذره 

بعد کم کم اروم اروم شروه کن چند تا پستش رو لایک کن 

بعد دو هفته دیگه چندتا استوریاشو لایک کن ولی ریپلای نزن 

ماه دیگه استوریشو شروع کن ریپلای حرف دار بزن

مثلا اگه عکس کافه میذاره 

بگو چه جای قشنگی یا دنجی کجاست شما راضی بودی و فلان و اینا

ولی بیشتر سعی کن از یه راهی به مادرش نزدیک شی 

اگه روضه یا مسجدی میره

مهمونی چیزی

یا اصلا مادرت یه مهمونی بده یا مراسم قرانی چیزی بگیره اون خانمم دعوت کنه دیگه تا میتونی باهاش گرم بگیر و مادرت رابطه روستانه برقرار کنه و یکی دوبار دیگه دعوتش کنید میشه ایشالله