2777
2789

نمیدونم

منم ازصبح سرگیجه دارم

دوماه پیشم باز سرگیجه داشتم یک ماه طول کشید کامل خوب شه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چندین ماه درگیر بودم

سرگیجه ای نبود که اطرافم بچرخه

بیشتر حالت گیجی و سبکی سر و منگ بودن

بعضی وقتا احساس میکردم محیط واقعی نیست

چون علائم گوارشی هم همراهش داشتم

هی میرفتم دکتر گوارش

تا اینکه رفتم دکتر مغز و اعصاب و نوار مغز دادم

مشکل از اونجا بود

الان بهتر شدم ولی بازم کامل خوب نشدم مثل قبل

اگه سرگیجه چرخشی داری ممکنه از مایع گوش باشه

واسه من چرخشی نبود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

منم چندین ماه درگیر بودمسرگیجه ای نبود که اطرافم بچرخهبیشتر حالت گیجی و سبکی سر و منگ بودنبعضی وقتا ...

من دقیقا مثل شمام  الان خوب شدید و چه دارویی خوردید؟؟میشه راهنمایی کنید 

شاید کم خونی داری ، علاوه بر اینکع دکتر میری یدونع سرم از همع جور ویتامین بگو بنویسه بزن تپ سرمت

نه ازون نیست من آمپول تقویتی سوولویت هم زدم چهار تا تو یه ماه اصلا تاثیر نداشت سوولویت خیلی تقویتی قوی ای هست

من دقیقا مثل شمام الان خوب شدید و چه دارویی خوردید؟؟میشه راهنمایی کنید

من رفتم دکتر مغز و اعصاب

طبق نوار مغزم گفت تنش و استرس مغزت بالاست

بعضی وقتا یهو ته دلم خالی میشد حس غش داشتم

یا یهو تپش قلب میگرفتم. حس گیجی دائمی

تازه چهار روزه قرصای جدیدو شروع کردم

حس میکنم بهتر شدم از اون حال خراب در اومدم

ولی هنوز مونده تا بدنم به قرصا عادت کنه و تاثیر کامل

بزاره و دوباره مثل قبل بشم

سه تا قرص بهم داد یکیش پروپرانولول برای تپش قلب

دوتا دیگه هم برای پانیک و افسردگی و اضطرابه

سرترالین (آسنترا) و بوسپرین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من رفتم دکتر مغز و اعصابطبق نوار مغزم گفت تنش و استرس مغزت بالاستبعضی وقتا یهو ته دلم خالی میشد حس غ ...

منم چند ماه پیش به دکتر مغز و اعصاب بعد کلی نوار و تست همین قرصهای شمارو داد اشتباه کردم نخوردم  الان یه دکتر دیگه بهم است سیتالوپرام داده نه روزه میخورم  بعضی وقتا فکر میکنم دیگه خوب نمیشم 

منم چند ماه پیش به دکتر مغز و اعصاب بعد کلی نوار و تست همین قرصهای شمارو داد اشتباه کردم نخوردم الا ...

میفهمم چی میگی آدم ناامید میشه

با خودت میگی دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشم

دلت برای اون آدم سابق تنگ میشه

انگار تو یه چیزی گیر کردی نمیتونی بیرون بیای

دکتر بهم گفت همه ی اینا طبیعیه بخاطر حالی که داری

فقط باید صبوری کنی و قرصاتو دقیق بخوری

از هفته دوم تازه تاثیر مثبت شروع میشه

بله، عزیزم، سرگیجه عصبی می‌تونه به دلیل استرس یا اضطراب طولانی‌مدت به وجود بیاد. وقتی ذهن و اعصاب تحت فشار زیادی قرار می‌گیرن، ممکنه چنین علائمی مثل سرگیجه ایجاد بشه. بهتره به خودت استراحت بدی، تکنیک‌های تنفس عمیق رو امتحان کنی و از وضعیت‌های استرس‌زا دوری کنی. گلم، اگه این وضعیت ادامه پیدا کرد، می‌تونی روش‌های مختلفی رو برای کاهش استرس امتحان کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

میفهمم چی میگی آدم ناامید میشهبا خودت میگی دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشمدلت برای اون آدم سابق تنگ میشهان ...

مرسی عزیزم به امید خدا براتون آرزوی سلامتی دارم