2777
2789

اووبوست بخور 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

40

عزیز دلم

چهل سالگی اصلاً دیر نیست

حتی توی منابع جدید هم گفته شده یائسگی زودرس پایان راه نیست و قابل مدیریت و درمانه

من خودم توی این زمینه مطالعه و کار تخصصی دارم و اگر خواستی شرایطتو دقیق بررسی کنیم، می‌تونم کمکت کنم راه‌حل مناسب خودت رو پیدا کنی

سلام عزیزمچندسالتونه؟قطعا یائسگی زودرس درمان داره قبل تر میگفتن تخمک اهدایی اما الان ثابت شده حتی تو ...

من سونو دادم و دکتری که سونو گرفت بهم گفته بود تخمک های ضعیفی داری و پریودم که نمیشی هورمونیه.بردم پیش یکی از دوستانم که ماما هست و گفت نه .اتفاقا تخمک های خوبی داری و برام پروژسترون نوشت که پریود بشم.

من سونو دادم و دکتری که سونو گرفت بهم گفته بود تخمک های ضعیفی داری و پریودم که نمیشی هورمونیه.بردم پ ...

اگر هدفتون بارداری هست 

سعی نکنید داروی هورمونی مصرف کنید شما صرفا با گرفتن دارو یا آمپول پروژسترون علامت درمانی میکنید و فقط به محض قطع پروژسترون خونریزی میکنید که در واقع ریشه ای درمان نمی‌کنید

علت های ناباروری زیاد هستند و باید زوجین هر دو بررسی بشن سونو آزمایش و عکس رنگی اگر دارید توی پیوی ارسال کنیدتا بررسی بشه