2777
2789
عنوان

گل مهرم کاربری قبلیم از دست رفت 😭

682 بازدید | 78 پست

دو روزه هر چی  رمز عبورمو میزنم میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

کاربریم چی میشه اینهمه خاطراتم 

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

فراموشی رمز عبور نزدی؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایمیل بده برمیگردونن منم این کابریمو بعد تلاش های فراروان بهم برگروندد البته کاربری اصلیم یه چیز دیگ ...

دارم تلاش میکنم فایده نداره جوابگو نیستن

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

از دست نرفته سایت هنگه منم رمز عبور سیو شده میزنم ،دستی وارد کنم می‌زنه اشتباه

نمیشه دو روزه 😭

تعلیق نیستم کلا مینویسه مز عبور اشتباهه

سلام

با کد ورود سریع وارد بشین.

⬅️ niniyar ⬅️ رو تگ کنین تا کاربری تون رو چک کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

فراموشی رمز عبور نزدی؟

زدم میزنه به ایمیل میاد چون ماها قدیم با ایمیل اومدیم ولی اونجام چیزی نییست

دیر جواب میدن ولی میدن خیالت راحت فراموشی رمز و اینارو بزن درست میشه

اخه میگه به ایمیلتون زدیم ولی اونجام چیزی نمیاد