2777
2789
عنوان

بیایین حدس بزنیددد

58 بازدید | 10 پست

دوسم داره یافقط چون مودبم و مثل بقیه اعضا سبک نیستم هوامو داره و بهم احترام میذاره؟ فقط یه گزینه رو انتخاب کنید

بوس💙

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست داره🫠

همینجوری حدسی میگی آخه خودم حس میکنم چون از سایرین متفاوتم هوامو داره

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

اولی

همینجوری حدسی میگی آخه خودم حس میکنم چون از سایرین متفاوتم هوامو داره

آدمی دنباله متفاوتهاست

می دونم چی میگی ولی خب کارش یه طوریه دورش شلوغه و نمیشه از هر حرکتش برداشت علاقه کرد

می دونم چی میگی ولی خب کارش یه طوریه دورش شلوغه و نمیشه از هر حرکتش برداشت علاقه کرد

کسی که دورش شلوغه و به راحتی کسی رو بدست بیاره دنباله کسی میگرده که سخت بدست بیاره

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
تو هیچ تفاوت و برتری نسبت به کسی نداری شایدم بخاطر اینه که هورموناش زده بالا

عزیزم لطفا مودب باشید من خودم بهتر میدونم که با اون جمع تفاوت دارم یا ن و در مورد اون فرد هم حرف درستی نمیزنید من نگفتم الزاما از من خوشش میاد گفتم احترام میزاره و احترام نشونه انسان بودنه نه این حرفی که شما میزنید