2777
2789
عنوان

رابطه

254 بازدید | 14 پست

يه جيزى تو رابطه هست به اسم «خستكى» يعنى شما توجه و احترام كافى رو تو رابطه دريافت نمى كنى، اونقدرى كه بايد خوشحال نيستى. متداوماً دلخور ميش و ازدلت در نمياد جيزاى كوجيك كه حل شدنيه،

رو مخت ميره و درست نميشه ،ويه روز ازدست طرف مقابلت خسته ميشى ،در نهايت با اين كه دوسش دارى تركش مى كنى.

آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوم 

من همین الان توی رابطه ی خودم با خودم همین حسو دارم 

میخوام با خودم بهم بزنم☹️

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

خسته میشه ادم ولی من دیگه نمیخوام ترکش کنم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اگه دوسش داشته باشی به این راحتی ترک نمیکنی

دوست داشتن یه تعریفی داره وقتی طرف مقابل تلاشی برای حفظ رابطه نکنه دوست داشتن تبدیل به بی تفاوتی و یا شاید حتی تنفر بشه متاسفانه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 خداوند میفرماید من همدم قلب های شکسته هستم 🥺 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

مردا و هم جنسای خودت حرفتو تایید کردن

اما ما زنا خیلی دلسوز ترین و دل رحم تریم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

همه اینا به دلیل این هست که حرف نمیزنن در مورد مشکلاتشون

گاهی یکی از طرفین چون میدونه خودش مشکل اخلاقی داره از حرف زدن فراریِ 

اینجاست که حفظ و ترمیم اون رابطه خیلی سخت میشه😔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 خداوند میفرماید من همدم قلب های شکسته هستم 🥺 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز