2777
2789
عنوان

بیماری دو قطبی

125 بازدید | 23 پست

اگه کسی بیماری دو قطبی داشته باشه مسلما خانوادش باید به اون دختر یا پسر بگن 

دو قطبی هم اینجوریه که طرف یه شخصیت دیگه شده اون چند وقت و توهم میزنه 

از طرفی خانوادشم مقدونن اگه به هر دختر یا پسری بگن اینجور بوده طرف کنسل میکنهه.....

الان باید چکار کرد؟؟؟؟ هم خانواده طرف از روی احساساتشون حق دارن نگن و هم اونی که قراره با طرف ازدواج منه حق داره بدونه و جواب منفی بده

خاستگارمنم بودنگفتن تافهمیدیم بهم زدیم

آدم باشیدانسان باشیداولش بگید

اگرنگید هروقت بفهمن ضرروزیان ومهریه و....میگیرن وطلاق

اونجوری بیسترم ضربه میخوره وحالش بدترمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته خانواده ش حق دارن! این کار فریبه. دزدیه. زشته. عیبه.

باید بپذیرن که بچشون این مسئله رو داره و مناسب ازدواج با هر آدمی نیست. قرار نیست آدم به هر قیمتی ازدواج کنه که. 

🤍

ببخشید مثلا توهم شما در چه موردی بود؟چه چیزیو فکر میکردین؟؟؟

توهمات من غالبا شنیداریه ولی خب دیداری هم هست 

صداهای اضافی میشنیدم اون بخش دیداری هم یه دختر بچه یا سایه های اضافی میدیدم

کی گفته خانواده ش حق دارن! این کار فریبه. دزدیه. زشته. عیبه.باید بپذیرن که بچشون این مسئله رو داره و ...

نگفتم حق دارن 

از نظر احساسات گفتم 

خب بعضی موقعا احساسات یک مادر غلبه میکنه به منطق

طرف میگه اگه بگم به پسرم جواب نه میدن و فلان....

تهران زندگی میکنم باید بدونید که درمانی نداره و تا اخر عمر هستش صرفا مقطعی میشه کنترلش کرد

خب با قرص میشه دیگه؟

علان برادر من داره میگه قرصم همیشه،نمیخورم فقط تا یک سال و نیم،میخورم در حالی که دکترش میگه باید همیشه بخوره

‌‌

اره گویا ژنتیکی هست و یدفعه فعال میشه 

من میترسم ژنش برا منم باشه و یدفعه فعال شه 

برادر منم میگفت یه چیزایی میبینم که میگن حمله کن(بهمون حمله میکرد)

خب با قرص میشه دیگه؟علان برادر من داره میگه قرصم همیشه،نمیخورم فقط تا یک سال و نیم،میخورم در حالی که ...

بله برای منم ژنتیکی بود 

حقیقتش من حدود ۹ ساله که مداوم دارم قرص میخورم باز هم به اونجایی نرسیدم که بشه گفت کنترل میشم و بله باید همیشه بخوره و شما خیلی باید پافشاری کنید روی دارو چون اگه از کنترل خارج بشه اتفاقات خوبی نمیوفته از طرفی این اجتناب از مصرف دارو اصلا دست خود بیمار نیست دلش نمیخواد بخوره ولی شما که خانوادشی باید مراقبت کنی