2777
2789
آخه وقتی مامانم میاد چند روز میمونه راهمون دوره

در کل کسی میاد خونم دوست ندارم کار کنه

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته که خودم میپزم، حتی خونه‌ی اونام بیشتری یا خونه خودم میپزم میبرم ویا همونجا میپزم.. 

داداشام زرشک پلو و ماکارونی و خوراکهامو شامی و چندتای دیگه از غذاهامو که مخصوص خودمه رو خیلی دوست دارن،،درکل دستپختمو دوست دارن و بدون غرغر میخورن،آخه سرغذا غرغروان زباله‌ها😁🔪

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
من تنبلم

تنبل نباش....

شوهر من خیلی مرد خوبیه احترام مامانمو اندازه مامانش داره ولی مثلا مامانم بیاد توو خونه ام واسمون کار کنه ممکنه بعدا خدایی نکرده زبونم لال شوهرم برا مامانم ارزش قائل نشه 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

تنبل نباش....شوهر من خیلی مرد خوبیه احترام مامانمو اندازه مامانش داره ولی مثلا مامانم بیاد توو خونه ...

نه شوهرم اینجور نیست اینبار که مامانم اومد شام رو چند بار خودش درست کرد سالاد هم با خودش بود تازه ظرفم یکبار شست

من مادرشوهرم میاد خودش غذا درست میکنه ظرف میشوره جارو.... همه چی

خب چرا؟؟؟؟

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه شوهرم اینجور نیست اینبار که مامانم اومد شام رو چند بار خودش درست کرد سالاد هم با خودش بود تازه ظر ...

من دلم نمیاد 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

خب چرا؟؟؟؟

چون خواهر شوهرمم مثل خودم ناز نازی هست البته به گفته مادرشوهرم... اونم تا الان که ۱۵ساله ازدواج کرده  هر روز مامانش براش غذا میبره.. بعد میره خونشون ظرفاش میشوره.. بعدم برا شام هم میارتش خونه خودشون. حالا میخوا د فرق نزاره میاد خونه ما همه کارا خودش میکنه