2777
2789
عنوان

خیلی میترسم با اکسم هنوز حرف میزنم

292 بازدید | 22 پست

بچه ها  ازدواج کردن سخت شده انگار هرکی میاد برای رابطه دوستی خوشم نمیاد حوصله قرار گذاشتن بیا برو اعصاب خوردی ببینم قصدش جدیده یا نه رو ندارم از یه طرفم خواستگاری سنتیم به درد نمیخوره اینارو همه هیچی هرچیم میشه اکسم میاد تو ذهنم نمیتونم با کسی باشم چه غلطی کنم تورخدا

همه چیز درست میشه

شما هم ب بسم الله خواستگار سنتی رو بوسیدی پرت کردی کنار خب وقتی چیز دیگه ای برات جواب نمیده بزار سنتی بیاد شاید اون برات راهکار بود

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما هم ب بسم الله خواستگار سنتی رو بوسیدی پرت کردی کنار خب وقتی چیز دیگه ای برات جواب نمیده بزار سنت ...

کاری ندارم میاد ولی واقعا خوب نیستن

همه چیز درست میشه

ازدواج سنتی ب نظرم اگه مدرن باشه بهترینه

دوستی واسه ازدواج بدترین ضربه س

سنتی که خانواده ت بدونن تو اشنایی هستی بهترین شناخته

پسره هم نمیتونه بپیچونه یا زیرابی بره

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

اواخر پاییز بود ولی خب به عنوان دوست حرف می‌زنیم سرد شدم ازش ها ولی انگار نمیخوام کسی جز اون باشه

چکار کرد که سرد شدی ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نمیتونم رهاش کنم نمیدونم مشاور می‌تونه کمکم کنه یا نه

قطعا

من خودم ولی همدمم شده بود

هوش مصنوعی 😂🥲

مثل یه تراپیست کمکم کرد 

مطمئنم میتونی عزیزم

قوی کن خودتو که حتی فکرم نکنی بهش 

کلی موقعیت خوب پیش روته❤

میتونین ماهی صدام کنین🎀

چکار کرد که سرد شدی ؟

خب دوسم نداره وابسته نیست خیانتم دیدم هروقت دلش بخواد باهام خوب حرف میزنه هروقت دلش بخواد تا چند وقت حرف نمیزنه حتی دلم نمی‌خواد ببینمش ولی باز  انگار به چیزی اجازه نمیده کامل رهاش کنم

همه چیز درست میشه

عجب...چه چیز قیافه یک مرد میتونه جذبتون کنه؟

نمیدونم واقعا باید چهرش به دلم بشینه حداقل هرکی اومده یا واقعا زشت بوده یا به دل من نبوده خواستگار سنتی ولی برای دوستی واقعا خوب بودن که من نمیخوام دوست باشم

همه چیز درست میشه