گونشش مدیر استارتر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 834 عنوان حساس شدن لثه 130 بازدید | 7 پست حساس شدن لثه هارو تو پریودی تجربه کردین؟وقتی ناخونمو میکشم کنار دندونم خیلی کم خون میاد مسواکم میزنم اگه محکم بزنم بخوره بغل دندون کنار لثه خون میاددوهفته پیشم ازمایش خون دادم مشکلی از لحاظ پلاکت و اینا نداشتم 1404/01/31 | 08:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گونشش مدیر استارتر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 834 گلم چند بار از لثه ات خون اومد؟ زیاد یا کم همینجوری خون نمیاد که اگه محکم کنار لثمو بغل دندون فشار بدم یذره خون میاد در حدی که اصلا دست بزنی رو انگشتت خونی نمیشهیا مثلا مسواک محکم بزنم رولثم کشیده بشه اونم همینجور
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52996 همینجوری خون نمیاد که اگه محکم کنار لثمو بغل دندون فشار بدم یذره خون میاد در حدی که اصلا دست بزنی رو ... منم گاهی موقع مسواک زدن یا نخ دندون کشیدن یکم خون میاد از لثه گاهی هم درد لثه هس بعدش یکم خون میادچند بار تا حالا خون از لثه داشتی؟
گونشش مدیر استارتر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 834 منم گاهی موقع مسواک زدن یا نخ دندون کشیدن یکم خون میاد از لثه گاهی هم درد لثه هس بعدش یکم خون میادچن ... نشمردم😅من اخه یک سره دستکاری میکنم ببینم خون میاد یا نه
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52996 نشمردم😅من اخه یک سره دستکاری میکنم ببینم خون میاد یا نه اره منم حساسم گاهی لثه رو فشار میدم ببینم خون میاد یا ن خون از لثه ات در چ حد ؟ مثلا هر از گاهی میاد؟
گونشش مدیر استارتر عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 834 اره منم حساسم گاهی لثه رو فشار میدم ببینم خون میاد یا ن خون از لثه ات در چ حد ؟ مثلا هر از گاهی میاد ... نه هر سری محکم فشار میدم میاد یذره در حدی که انگشتمو میکشم روش اصلا انگشتم کثیف نمیشه