2777
2789
عنوان

حساب بانکی

53 بازدید | 7 پست

دوساله شوهرم‌ امروز فردام میکنه برا حساب بانکی میگم‌ پس کی میگ‌ هروقت وقت کنم از اونورم خودم میخوام برم با اسنپی چیزی میگه ن خودمم میخوام باشم ب سرم زده الان برم تا خودشو بچه هام‌ خوابن میگم‌ حالا یدفعه بیدار بشه ببینه نیستم بدش کلی عصاب خوردی خواد کرد اخه خیلی وقته داره قولم میده نمیزاره خودم‌ برم ن خودش میبردم

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه الان اکثر بانکا غیر حضوری میتونی حساب باز کنی تو خونه،تازه وامم میدن

چجوری میخوام‌ برم ک کارت بگیرم 

هر ادمی به یه نفر احتیاج داره که براش مثل بقیه نباشه وگرنه بقیه که زیادن

مثلا بانک پاسارگاد،اپ ویپاد رو از برنامه بازار دانلود میکنی بعد مراحلش رو دونه دونه ازت میخواد ثبت میکنی  تکمیل ک شد  ثبتنامت میزنی درخواست کارت فیزیکی یه هفته بعد کارت رو با پست میفرستن دم در ،همون اول هم میتونی ۱ تومن وام برداری اون رو  تسویه کردی ۲ تومن تا ۲۰۰ ملیون وام میده 

راستی اینم یادم رفت بگم پول نیاز نیست برای ثبت نام بدی ،خودشون تازه ۵۰ تومن تو کارت میریزن،بانکای دیگه هم غیر حضوری میشه مثل بانک شهر ،بانک آینده ک بلوکارت میده،ولی از همشون بهتر همون پارگاد ویپاد ک بدون هیچ چیزی همون اول میتونی وام برداری