2777
2789
عنوان

زندگی

165 بازدید | 11 پست

حرفم خنده داره 😂

ولییییی مااا تقریبااا اول اسفند رابطه داشتیم 

بعد اون کلا نداشتیم ک تا وسط فروردین من از شوهرم خاستم تحریکش کردم تحریکم شده بوداااااا ولی ن واکنشی ن چیزی انگار ن انگار 

بعد اون چن بار نزدیکم شد منم عین خودش جواب رد دادم بعد دوباره دلم خاس اون جواب رد داد 😂 

بعد الان دا خسته شدم نمیکشم دیه من خب زنم اینجو ک میکنه از بدنم از خودم بدم میاد 

بعد زایمانم هیکلمو ساختم از قبل بهتر کلی ب خودم همیشه میرسم از روتین پوستی تا بدنم موهام همیشه سعی میکنم مرتب و شیک باشم جتی ت خونه و خلوت ولی حب اینجوری از خودم متنفر میشم سرش جایی گرم نیست میدونم یا شایدم مطمئن نیستم باهاشم حرف زدم جواب نداده موندم خسته شدم بخدا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه چی؟می بری؟ناتوانی داره ؟

اره بچمو میبرم با خودم 

نه ناتوانی نداره گفتم نزدیکش میشم ببخشید ببخشید ببخشید بلند میشه هاااا ولی خب خودشو میزنه اون راه

بهش گفتی جدا بشید ؟نسبت به بچه هم عاطفه نداره؟

گفتم هزار بار ولی میگ نه تو و زندگیمو بچمو دوسدارم و این حرفا 

وسیلمو یبار جم کردم برم گریه کرد دلم سوخت بد موندم بین دو راهی 

ته و توی خیانتشو در بیار مطمئن شو بعد برو شاید مشکلی هست که با مشاوره حل بشه

گوشیشو نمیده گوشیشو خاستنی دعوامون میشه 

میگیرم میاد کنارم میگ ببینم کجا رو میگردی منم یاد بگیرم حتی زمین باشه ی دقه بردارم جیک ثانیه کنارمه