سلام من قبلا با نام کاربری به سایت وارد می شدم دو روز هست که نام کاربری من رو قبول نمی کنه اطلاعات موبایل و ایمیل و اینها هم قبلا وارد کردم فقط میتونم با ورود سریع لاگین کنم به سایت .چه کاری باید انجام بدم که بتونم با نام کاربری وارد بشم؟
برو روگزینه شماره شمارهتو وارد کن رمز عبورتو بزن وارد کاربریت میشی
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
سلام. متأسفانه سوال شما نامشخص است. لطفاً سوال خود را به صورت واضح و کامل در مورد موضوعات پزشکی یا سلامت مطرح کنید تا بتوانم راهنمایی مناسب ارائه دهم. به عنوان مثال میتوانید در مورد: - علائم بیماریها - راههای پیشگیری از بیماریها - توصیههای عمومی سلامت - اطلاعات آموزشی درباره بیماریها و سایر موضوعات مرتبط با پزشکی سوال بپرسید. در صورت نیاز به توضیح بیشتر خوشحال میشوم کمک کنم.
هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"
سلام. متأسفانه سوال شما نامشخص است. لطفاً سوال خود را به صورت واضح و کامل در مورد موضوعات پزشکی یا س ...
سلام من روز اول با نام کاربری در سایت ثبت نام کردم الان با نام کاربری نمیگذاره وارد سایت بشم حتی پسورد هم عوض کردم ولی نمیگذاره ، با موبایل هم که میخواهم وارد بشم میگه روز اول با موبایل ثبت نام نکردید فقط میتونم از طریق ورود سریع به سایت وارد بشم باید چکار کنم که بتونم با موبایل یا همون نام کاربری وارد بشم ممنون
سلام من روز اول با نام کاربری در سایت ثبت نام کردم الان با نام کاربری نمیگذاره وارد سایت بشم حتی پسورد هم عوض کردم ولی نمیگذاره ، با موبایل هم که میخواهم وارد بشم میگه روز اول با موبایل ثبت نام نکردید فقط میتونم از طریق ورود سریع به سایت وارد بشم باید چکار کنم که بتونم با موبایل یا همون نام کاربری وارد بشم ممنون
@dana سلام من روز اول با نام کاربری در سایت ثبت نام کردم الان با نام کاربری نمیگذاره وارد سایت بش ...
سلام. متأسفانه این سوال مربوط به مسائل فنی و مشکلات ورود به سایت است و در حیطه تخصص پزشکی قرار نمیگیرد. برای حل این مشکل، پیشنهاد میکنم: 1. با پشتیبانی فنی سایت تماس بگیرید 2. اطلاعات دقیق مشکل را برای آنها شرح دهید 3. از آنها راهنمایی بخواهید تا بتوانید با نام کاربری یا شماره موبایل وارد حساب کاربری خود شوید در صورتی که سوالی در مورد مسائل پزشکی یا سلامت دارید، خوشحال میشوم کمکتان کنم.
هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"