2777
2789
عنوان

قد دخترم

361 بازدید | 19 پست

سلام نی نی سایتی های عزیز 

دخترم کلاس سوم هست قدش نسبت به هم سنگهای خودش ی خورده کوتاه هست چکار کنم .آمپول هورمونی خوبه ؟ علاعم بلوغش نمایان شده. مثل جوانه زدن نوک سینه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم به نظر شما آمپول های هورمونی که میگن برای قد خوبه بزن براش ؟

آمپول هورمونی رو زمانی میزنن که دخترتون پریود بشه برلی قطعش اونو میزنن ت یکم زمان بخرن برای افزایش قد

و اینکه نباید دخترهای نوجوان رو باهم مقایسه کنید 

دختر خواهر من کلاس سومه با دخترخودم که ششم عست هم قدن

و حتی دوسانت بلندتره

چون دختر من بچه ست ولی اون داره بالغ میشه

میگم به نظر شما آمپول های هورمونی که میگن برای قد خوبه بزن براش ؟

امپول هورمونی رو دکتر فوق متخصص غدد اطفال باید تشخیص بده که لازمه یا نه با توجه به زمان بلوغش.

قد مربوط به ژنتیک خواب کافی تغذیه ورزش هست اونها رو خیلی جدی بگیرید تا زمانی که صفحات رشدش بازه بدون اینکه از هنه نظر درست بررسی بشه به فکر امپول نباشید

شربت ارژی پلاس سه چهار ماهی ی دوره میخوره ویتامین d1000هر روز میخوره به نظرتون قرص یا شربتی هست که و ...

سلام تاپیکی هست واسه کاربری به نام مامان -مهرسا۲ 

راجع به بلوغ زودرس دخترشون

اونو پیدا کن بخون

از سال ۸۸ اینجام.پسوردم و گم کردم😁
قدش ۱۳۲

دختر منم کلاس سومه بعضی علائم بلوغ رو هم داره خیلی نگرانشم، چیزی که بیشتر از همه نگرانم کرده ترشحات واژنه، دختر شما هم این علامتو داره یا نه؟ 

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز