2777
2789
پس چرا از اول تاپیک زده و پربازدیش کرد

چی بگم 

لابد پشیمون شد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه تعریف کنی قضیه چی بود که ترکوندن؟

من دیشب که نبودم ک از اولش نفهمیدم چی به چی بوده الان چند صفحه خوندم تا جایی که موکه میخواست بره ایران

فیلم شبی که ماه کامل شد رو دیدی؟

فائزه زن برادر عبدالحمید ریگی یه پسر داشت به اسم متین که همیشه بغل عبدالحمید بود ... بعدشم دوقلو دختر زایید 

این دخترا رو مامان بزرگه برد با خودشون چون پسرش که شوهر فائزه بود زنشو کشت البته بچه هاش فکر میکنن مادرشون فرار کرده ایران....

موکه مادر عبدلحمیده... با دوقلوهای فائزه رفتار خیلی بدی داره افراطی دین اسلام رو بهشون یاد میده مجبورشون میکنه قران بخونن و خیلی مسائل دیگه... 

باید داستان رو بخونی تا عمق فاجعه رو درک کنی خیلی خیلی به دل میشینه چون معلوم میشه همش حقیقته

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
من دیشب که نبودم ک از اولش نفهمیدم چی به چی بوده الان چند صفحه خوندم تا جایی که موکه میخواست بره ایر ...

با فیلمش فرق داره ؟

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

با فیلمش فرق داره ؟

من نصفه خوندم اما اولش نوشته بود عبدالحمید زن داشته وفائزه زن دوم شده بوده ،اما داستانش بعداز فیلم بود سرگذشت خودشون یعنی بچه های عبدالحمید 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

دست به ترکیدن اینجا خوب شده بزاریم بفهمیم چه خبره یکی اطلاع داره نمیزارید بخونیم بعدها به درد ی دانشجو کسی خورد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

با فیلمش فرق داره ؟

من از اولش نخوندم یعنی استارتر از نصفه گذاشته بود دقیقا نمیدونم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

سلام.با درخواست استارتر بسته شده

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت