2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه نظرمو نمیپرسه

355 بازدید | 24 پست

قبلا ها برای اب خوردنم نظر میپرسید😂حتی بیو عوض کردن پروفایل گذاشتن از سرکار درمیومد بره یه جایی جتی مربوط به کارش هم بود زنگ میزد اطلاع میداد 

الان فقط وقتی کارش تموم میشه میاد بیرون از سرکار اطلاع میده یا وقتی یه کار مهمی میخواد انجام بده نظر میپرسه خیلی از کارای ریز رو میبینم انجام داده اژ من یه سوالم نپرسیده🥲

اینی که میگم مسخرست ولی خب 

مثلا هربار میخوام یه پروفایل عوض کنم یا میکنم میاد میگه نظر منم میپرسیدی الان خودش برداشته عکس دونفرمونو گذاشته بدون اینکه ازم بپرسه خوشت میاد ازش یا نه😕و دقیقا منم از این عکسم خوشم نمیاد

بنظرتون چرا یهو عوض میشناینجوری میشن

حق داره خب🥲😂

من از بقیه نظر میپرسم بعد کار خودمو میکنم 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم واسه همه چی نظر میپرسه اگه نپرسه مطمئنم خیلی ناراحت میشم 🥺

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... به عشق تو چشمامو خواب میکنم...🤰👩🍼دختر بهاری من هر روز داریم به روز دیدارمون نزدیک تر میشیم😍😍

اونموقع ها اعتراض میکردی که نظر میپرسه؟

اصلاااا 

میپرسید با اشتیاق جواب میدادم و وقتی میدیدم اون به نظرم احترام میذاره خودمم نظرشو میپرسیدم راجع به هرمسئله ای

و وقتی هم نمیپرسید اصلااا یه کلمه هم اعتراض نمیکردم 

واقعا اونقدرا ادم گیری نیستم که بخوام بگم محدودش کردم دوست دارم ازاد شه

دغدغه ات رو عشقه دختر 😂😂😂

😂😂😂بابا خب من الان از اون عکسی که گذاشته پروفایلش خوشم نمیاد یکی از چسمام نسبت به اون یکی کوچیک افتاده 

باید میپرسید دیگه

منم قبلا ازم نظر میخواست ولی مثلا قبل از عید وام‌گرفته خرج هم کرده من نمیدونستم یا مثلا حقوقشو دروغ گفته بود هرچی میپرسم‌چکار کردی میگه خرج شد گاهی هم یادش میاد میگه فلان جا اینقد خرج کردم یه جوری رفتار میکنه انگار من تا الان داشتم پولاشو خراب میکردم ازم‌مخفی میکنه بعد خودش زودتر خراب منهدمش میکنه

اصلاااا میپرسید با اشتیاق جواب میدادم و وقتی میدیدم اون به نظرم احترام میذاره خودمم نظرشو میپرسیدم ر ...

احتمالا همنشین هاش اینطوری ان داره یاد میگیره 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
عشقتون پایدار باش خیلی سخت نگیر

ممنون

متوجهم 

ولی ایناذیتم میکنه که خودش انتظار داره من از دم دانشگاه میزنم بیرون اطلاع بدم که من اومدم بیرون دارم میرم سمت ماشین

من راه افتادم سمت فلان جا من رفتم کتابخونه

ولی خودش نه خبری نه نظری هیچی

وگرنه کاری ندارم مرد 27 ساله رو من نباید راجع به پروفایلش نظر بدم که