2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 22 پست
اگر برمیگشتی تابستون ورود به یازدهم چکار میکردی؟؟

فردا برات کامل میگم الان خیلی خوابم میاد

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ سال پشت کنکور بودم تا دلت بخواد اشتباه داشتم ولی الان اصلا وقت ندارم بگم تابستون هستم وقتم خالیه

فقط این جواب میدی که اگه از همین تابستون ورود به یازدهم خوند و کنکوری با ساعت مطالعه بالا میشه پزشکی تهران یا بهشتی آورد یا دیره؟؟

فقط این جواب میدی که اگه از همین تابستون ورود به یازدهم خوند و کنکوری با ساعت مطالعه بالا میشه پزشکی ...

چرا نمیشه عزیزم 

این فکرا چیه میکنی

اگه بدونی چقدر وقت داری و این ساعتهات همه ارزشمنده هیچوقت به اینچیزا فک نمیکنی. هیجوقت برای سروع دیر نیس.

امسال هم که نهایی نداری. دهم رو یجوری پاس شو. در کنارش کم کم کنکوری خوندنو شروع کن‌. نزار برای تابستون. هر چقدر کم هم تونستی بخون و تست بزن

چرا نمیشه عزیزم این فکرا چیه میکنیاگه بدونی چقدر وقت داری و این ساعتهات همه ارزشمنده هیچوقت به اینچی ...

من از ترم دوم فقط یه سری ویدئو دیدم و کتاب و خوندم یعنی کتاب دهم کامل بلدم فقط تست نزدم باز هم ممنونم که جوابم دادی❤️

من از ترم دوم فقط یه سری ویدئو دیدم و کتاب و خوندم یعنی کتاب دهم کامل بلدم فقط تست نزدم باز هم ممنون ...

خواهش میکنم. میتونی کم کم تست زدنو شروع کنی حتی شده روزی ۲۰ تست ولی شروع کن