2777
2789
عنوان

چرا به من میگه خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 39 پست
نه بابا چرا ور بخوره اتفاقن ازت خوشم اومد یه شوخی نوشتم‌

ببخشید عزیزم ، حالا چرا خوشت اومده‌؟😂

چون اینجا همه ذهنشون جنسیت زده است فکر میکنند بقیه مثل خودشون..

میگن کافر همه را به کیش خویش پندارد... بیراه نگفتند

ببخشید عزیزم ، حالا چرا خوشت اومده‌؟😂چون اینجا همه ذهنشون جنسیت زده است فکر میکنند بقیه مثل خودشون. ...

چی نوشتی ؟

الان به من میگی کافر ؟

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم ذهن خون داریم اینجا منکر میشن دوستان آره دیگه وقتی تایپک زدم مشخصه که می‌خوام ببینم دلیل رفتارش ...

واقعاواست متاسفم جنبه نداری تاپیک نزن اولامن داشتم شوخی میکردم ولی دقیقا هم دوست داری زوری بشنوی ک طرف بهت حس داره چون تمام همسن هاتوب اسم شماروب خانوم صدامیزنه دوس داری اینوبشنوی مغز زنگ زده هم تویی ک بایه خانوم گفتن طرف متوهم شدی

واقعاواست متاسفم جنبه نداری تاپیک نزن اولامن داشتم شوخی میکردم ولی دقیقا هم دوست داری زوری بشنوی ک ط ...

😐😐😐

چه ربطی آخه؟ من دارم میگم آینده شغلی ام به اون برمیگرده و نظرش برام مهمه

ایشون خودشون اصلا تو رابطه ان.

خوبه خیالت راحت شد؟ 😑

من کجای حرفم اشاره به این بود که ایشون به من حس داره؟

شما مثل اینکه خیلی بهت ور خورده 

من خیلی جدی بودم با کسی هم شوخی ندارم..

آره حالا که خیت شدی میگی شوخی دارم 

😐😐😐چه ربطی آخه؟ من دارم میگم آینده شغلی ام به اون برمیگرده و نظرش برام مهمه ایشون خودشون اصلا تو ...

خداشفات بده تومثلا منوخیط کردی بچه؟ بروتاپیکتوازاول بخون بعددوباره تاپیک بزن نوشتی دغدغه ام اینه بدونم چرابه من میگ خانم هرچقدرم ایندت ربطی ب کارایشون داشته باشه چون ب تومیگ خانم بقیه روب اسم صدامیکنه فک کردی مثلا فرق میزاره واسه همینه میگم متوهمی بعدشم دوست داری ازت دفاع کنن دوباره تاپیک زدی؟ بعدشم ازاول حرفام استیکر خنده داشت توهمی توخیط شدی ن من بعدش توهمی ازاول بخون کامنتاتو بعدبگو من شوخی نداشتم

خداشفات بده تومثلا منوخیط کردی بچه؟ بروتاپیکتوازاول بخون بعددوباره تاپیک بزن نوشتی دغدغه ام اینه بدو ...

خب باشه من خیت شدم 😑

راحت شدی؟ 

آره دیگه دغدغه ام اینه 😐 بعضی ها ممکنه ذهنشون حساس تر باشه و بیشتر به جزییات توجه کنند. من حتی به رفتار دخترها هم توجه می‌کنم..

خب اصلا بتوچه من توهمی تو‌سالم 😂😂

شما تو ذهن اون آقایی حتما بهتر میدونید منظورش چیه

من فقط یه سوال ساده پرسیدم نمی‌فهمم دلیل این همه گارد گرفتن بقیه چیه 

خب اگه نمی‌خوای جواب نده لازم نیست این همه تمسخر و بی ادبی 

خداشفات بده تومثلا منوخیط کردی بچه؟ بروتاپیکتوازاول بخون بعددوباره تاپیک بزن نوشتی دغدغه ام اینه بدو ...

حالا مثل اینکه همین نیم وجب بچه انقدر فشاریت کرده که یه بند به جای اینکه به یه آدم که از خودت کوچیکتره کمک کنی،  میگی توهمی 😂😂😂

من فقط پرسیدم نگاهش به من چیه؟

شما اومدی میگی فکر کردی دوستت داره؟

حرف میذاری خودت دهن من، بعد بابت حرفی که شما گذاشتید دهن من هم باید تاوان پس بدم و لقب توهمی بگیرم 😐😐😂

آش نخورده و دهن سوخته همینه 

حوصله بحث باهاتو ندارم توخوبی................................

خوبه فهمیدی مغزش رو نداری با من بحث کنی ..

گورت رو گم کن از تاپیک های من

چیه چندبار بخاطر رفتارهای پسرا جوگیر شدی که حالا اینطوری عقده هاشو رو بقیه خالی می‌کنی و فکر می‌کنی همه مثل خودت جوگیر و ندید بدیدن؟

این همه خشم و نفرت فقط از یه آدم زخم خورده میاد مثل تو